Ezotéria Sztárok

Horoszkópjában szerepelt a sorsa: mostohaapja molesztálta Julia Robertset

A gondtalan gazdagságban élő sztároknak sem csupa ragyogás az életük, nekik is meg kell küzdeniük a múlt és a jelen démonjaival. Az asztrológia és a pozitív gondolkodás a segítségükre lehet.

Julia Roberts gyönyörű szemei akkor is szomorúak maradnak, amikor mosolyog. A horoszkópja elárulja ennek a titkát, és magyarázatot ad arra is, hogy Julia miért tért át már több mint tíz éve a hindu hitre. A Skorpió jegyében született színésznőt horoszkópja alapján feltételezhetően bántalmazhatták gyermekkorában, erre utal a Bakban lévő Mars és a Kosban lévő Szaturnusz között létrejött fényszögkapcsolat, a többi bolygó pedig arról „beszél”, hogy ezt titokban kellett tartani.

Ami a horoszkópjából kiolvasható, azt megerősíti Julia testvére, Eric Roberts, aki egy önéletrajzi könyv kapcsán elmesélte, hogy mostohaapjuk erős szexuális vonzalmat érzett a kamaszodó Julia iránt, és nem parancsolt megálljt magának ezen a téren. A család úgy döntött, nem tesznek feljelentést a férfi ellen, aki aztán örökre eltűnt az életükből. Juliával a horoszkópjában a Skorpió és a Szűz kiemeltség, az őszinte szembenézés önmagával mondatta az Ízek, imák, szerelmek forgatása után:

„Indiában jöttem rá, hogy nincs igazán lelkem. Áttértem a hindu hitre, rendszeresen imádkozom, és sokkal tisztábbnak érzem magam. Hiszek a reinkarnációban, és remélem, csöndes, békés lényként fogok újjászületni a következő életemben.”

Kiemelt kép: GettyImages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete