Ezotéria Sztárok

Hisz a földöntúliban: ausztrál termékenységi forrásban lubickolt Nicole Kidman

A gondtalan gazdagságban élő sztároknak sem csupa ragyogás az életük, nekik is meg kell küzdeniük a múlt és a jelen démonjaival. Az asztrológia és a pozitív gondolkodás a segítségükre lehet.

A híres hollywoodi sztár már régóta hisz a csodákban és az utóbbi években a pozitív gondolkodás híve lett. Ennek az az oka, hogy a sors kétségbeejtő élethelyzetbe kergette. Férje, Keith Urban énekes ugyanis súlyos alkoholizmusban és drogfüggőségben szenvedett. Többször visszaesett, és igazán csak Nicole mellett tudott leszokni a szerekről. Amikor végre felépült a függőségből, akkor Nicole bevezette a családban, hogy csak jó dolgokról beszélnek. Mielőtt Keith kijött a rehabilitációs központból, Nicole telerakta a házat szép és magasztos idézetekkel, hogy senki, leginkább férje és gyerekei egyetlen pillanatra se feledkezzenek meg a pozitív szemléletről.

Kidman egyébként is régóta hisz a természet csodatévő erejében. Amikor Ausztráliában forgatott, felkereste a híres termékenységi forrást, amelyről az a hír járta, hogy aki gyermeket szeretne, annak meg kell mártóznia benne. Nicole pedig már nagyon vágyott babára. A stáb több női tagjával együtt megfürödtek a forrásban, és igazi érdekesség, hogy akik részt vettek ebben a szertartásban, ma már mind anyukák, és mindenki kislányt hozott a világra.

Kiemelt kép: GettyImages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete