Ezotéria

Az érzékiség a mindene ennek a három csillagjegynek: így vegye le a lábáról ezeket a férfiakat

Az, hogy egy férfi melyik csillagjegy szülötte, befolyásolja, mi a vonzó számára a nőkben. Ha ismeri az illető horoszkópját, megtudhatja, mivel csábíthatja el, és milyen hölgy az esete.

Kos: Mindent elsöprő szenvedély

A nyílt csábítás helyett érdemes bevetni a kacér női praktikákat. Nézzen a szemébe, a szájára, majd újra a szemébe – ezzel finoman kifejezheti a vágyait. Azt azonban várja meg, hogy a kiszemelt partner tegye meg az első lépést.
Ilyen az ideálja: A Kos jegyű férfiak többsége a megnyerő, higgadt, finom és külsejükre igényes hölgyeket nézi meg először.

Bika: Csak megfontoltan!

Minél jobban ellenáll, annál nagyobb kihívást jelent, és annál kívánatosabb a Bika jegyű férfi számára. A földi javakat kedvelő Bika sokra becsüli a gáláns, értékes, minőségi ajándékokat, és az érzéki örömöket – az asztalnál és a hálószobában egyaránt.
Ilyen az ideálja: A markáns arcú, hipnotikus tekintetű, erőteljes hangú, elegáns, magabiztos nőket kedveli.

Ikrek: Fontos a szellemi kapcsolat

Legyen titokzatos, ne kezdeményezzen nyíltan, inkább hagyatkozzon a testbeszédre. Addig is, puhatolja ki, hogy választottjának milyen az értékrendje, mert az Ikrek férfi számára fontos, hogy azonos szellemi szinten legyenek.
Ilyen az ideálja: A külsőségek terén a sportos alkat a gyengéje, de az is fontos számára, hogy a kiválasztott hölgy szemében ott ragyogjon az életerő és némi csintalanság.

Rák: Rabul ejti a természetesség

A Rák jegyű férfi számára nagyon fontosak a külsőségek: a konzervatív öltözködési stílus, a divatos frizura és a természetes smink. Rendkívül érzékeny, sebezhető lelkű férfiról van szó, aki a külvilág elől páncéllal védi magát, ezért nagyon fontosak azok a szavak, amelyekkel ki tudja őt szabadítani ebből a burokból. A pénz viszont ne legyen a központi témája!
Ilyen az ideálja: Az ápolt, arányos testalkatú, komoly tekintetű nőkön akad meg a szeme, akik rendszerint érettebbek a valódi koruknál.

Oroszlán: Dicséretre vágyik

Az Oroszlán férfi szeretetnyelve a dicséret, ezzel nemcsak az önbizalmát erősítheti, hanem el is érheti nála, amit szeretne. Akkor is elrabolhatja a szívét, ha képes alkalmazkodni ahhoz, hogy a kiszemeltjének mindenről határozott véleménye van, és nem is fél ezt megosztani. Az önérzetét megsérteni viszont nagy hiba.
Ilyen az ideálja: A széles mosolyú, szinte elektromos kisugárzású nőket veszi azonnal észre. A sportos, erőteljesebb testalkatnak sem tud ellenállni.

Szűz: Az őszinteség a gyengéje

A Szűz férfi nyílt lapokkal játszik, ezért lényeges, hogy a nő mindig igazat mondjon. A legkisebb füllentést is erkölcstelennek tartja, és így nem érheti el nála, amit szeretne. Nem kell minden ízében tökéletesnek lennie, legyen inkább valódi: ha elérkezik a nagy pillanat, viselkedjen lazán!
Ilyen az ideálja: Nem tud ellenállni a mélyen ülő, távolba révedő, ábrándos tekintetnek, a sűrű szemöldöknek. Ami az öltözetét illeti: inkább kényelmes, sportos legyen, mint túlságosan kimódolt, mesterkélt.

Mérleg: Visszafogottság és türelem

A Mérleg jegyében születettek gyengéje a színes, divatos öltözék, az ápolt frizura és smink. Az is nagyon fontos, hogy visszafogottan, elegánsan viselkedjen, ha viszont szeretne valamit, akkor fogalmazzon világosan: a Mérleg jegyű férfiak nem jók a gondolatolvasásban, nehezen következtetik ki, hogy mit is szeretne valójában.

Ilyen az ideálja: A különleges megjelenésű hölgyek az esetei. Nem baj, ha az orra nagyobb, vagy kicsit szúrósabb a tekintete az át­lagosnál.

Skorpió: Az érintés ereje hat rá erősen

Ennek az érzékiségéről híres csillagjegynek nagyon fontos az érintés. Ha a megfelelő pillanatban hozzáér a kezéhez, vagy a nyakláncával kezd játszadozni, esetleg végigsimít a haján, aligha tud majd önnek ellenállni. De az őszinte, mély beszélgetésekkel is leveheti a lábáról.
Ilyen az ideálja: A legnagyobb tömegben is azonnal észreveszi a barátságos, telt arcú és ajkú, finom bőrű
hölgyeket.

Nyilas: Az érzéki örömök híve

A Nyilas jegyű férfiak az érzéki örömök mesterei: az evés vagy egy forró fürdő egyaránt boldogsággal tölti el őket. Ha szeretné elcsábítani a kiszemeltjét, a legjobb, ha egy finom vacsora mellett teszi. A győztes csata után pedig vonuljon vissza, és várja ki, hogy ő kezdeményezzen!
Ilyen az ideálja: Az intelligens, kifejező arcú, magas homlokú hölgyeknek nem tud ellenállni, akikkel hosszú beszélgetéseket folytathat a fehér asztal mellett.

Bak: Legyen magabiztos!

Nagyon fontos a magabiztosság, mert ez a kisugárzás hozza létre azt a vonzerőt, amellyel szinte magához láncolhatja a választottját. Be kell vetnie a gondolat teremtő erejét is. Lássa maga előtt képszerűen az illetőt, és mondja ki többször: el tudom őt varázsolni! Így majdnem biztos a siker.
Ilyen az ideálja: A szép, csillogó szemű, félénk, álmodozó tekintetű, formás lábú hölgyekről egyszerűen nem tudja levenni a szemét.

Vízöntő: Adjon neki jelet, hogy léphessen!

Nézzen mélyen a szemébe, adja jelét, hogy tetszik önnek, és nyugodtan megteheti ön felé az első lépést. A nagyvonalúságot is szereti a vitában, de a tárgyak szintjén is: akár egy apróbb ajándékkal is meglepheti. Az ilyen viselkedésnek aligha tud ellenállni.
Ilyen az ideálja: Esete a macskaszem és a dús haj, az ilyen hölgyeket nézi meg először. Az alkalmazkodó, barátságos viselkedés is leveszi a lábáról.

Halak: Ne vegye a szívére a késést!

A hullámzó érzelmi állapotú Halak számára fontos, hogy a kedvese képes legyen alkalmazkodni ehhez a folyamatos változáshoz. Nem lehet hozzá órát igazítani, így ne vegye a szívére, ha nem érkezik percre pontosan a randevúra. Ha ezeken képes felülemelkedni, akkor viszont azonnal meg­hódíthatja.
Ilyen az ideálja: Az okos, éber tekintetű hölgyek azonnal felkeltik az érdeklődését, különösen, ha ezekhez a külsőségekhez élénk, energikus viselkedés társul.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: GettyImages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete