Ezotéria

A pénz oda érkezik szívesen, ahol nem sóvárognak utána: varázsoljon gazdagságot magának

Jómódúnak csak születni lehet? Esetleg valamilyen különleges képesség kell az anyagi gyarapodáshoz? Nem feltétlenül! Arra is van lehetőség, hogy az univerzumtól kérjük a földi javakat.

Bőséget vonzó gondolatok

A jómód felé vezető út első lépése, hogy rendet tegyünk a gondolatainkban. A vonzás törvénye szerint ugyanis, aki szegényként gondol magára, az kiküldi az éterbe a nélkülözéssel kapcsolatos kívánságot, így aligha fordul jobbra a helyzete. Az univerzum ugyanis nem tud különbséget tenni a kívánság és a panasz között. Ha folyton azon rágódunk, milyen kevés pénzből kell kijönnünk egy hónapban, a szegénység légkörét erősítjük magunk körül.

Ebből viszont az is következik, hogy a pénz akkor fog kopogtatni az ajtónkon, ha átkapcsolunk „gazdagság-üzemmódba”. Az egyik legjobb módszer a „tégy úgy, mintha…”. Ez annyit jelent, hogy egyszerűen kezdjünk magunkra úgy gondolni, mint aki többet is megengedhet magának. Sőt, egyszer-egyszer engedjünk is meg magunknak egy pici luxust, és éljük át, hogy ez természetes. Menjünk be például egy elegáns kávézóba, az sem baj, ha csak egy kávéra futja a pénzünkből. Ez a lépés ugyanis jelképes jelentőséggel bír, mint ahogy az is, ha igyekszünk többet találkozni azokkal, akik a mi mércénkkel mérve már elérték a céljaikat. Így a cselekedeteinkkel is azt jelezzük: a gazdagság felé vezető útra léptünk.

Segít a telihold

Az ezotéria szakértőinek legrégebbi bőségvonzó szertartásait teliholdkor, éjfélkor vagy egy teliholdas napon, délben szokás elvégezni. Üljünk le olyan környezetben, amely számunkra szép, megnyugtató hatást kelt – ez nagyon fontos a sikerhez! Gyújtsunk meg egy vörös vagy aranyszínű gyertyát vagy mécsest, és helyezzünk magunk elé egy olyan tárgyat, amely számunkra a jómódot jelképezi. A pénzérme nem a legjobb választás, hiszen nem magára a pénzre vágyunk, hanem arra, amit megvehetünk rajta. Legyen inkább annak a tájnak a fotója, ahová elutaznánk, vagy olyasmi, ami a konkrét célunkra utal. Ellazult állapotban, a gyertya fényénél képzeljük magunk elé azt, amit szeretnénk. Forduljunk a szerencse istenasszonyához, Fortunához, és lássuk, hogy mosolyogva felénk nyújtja a bőségszaruját, amiből kihúzhatjuk a vágyott javakat. Közben magunkban elmondhatunk egy imát, megfogalmazva a konkrét kívánságunkat. Képzeljük el, amint egy aranyszínű vízcseppeket lövellő szökőkút alá állunk. Ez a kozmikus bőségforrás, amelyben ha megfürödtünk, akkor vissza­térhetünk a saját jelenünkhöz. Oltsuk el a gyertyát, és folytassuk tovább az életünket. Általában két hét múlva már élvezhetjük a mágia eredményét.

Mágnes a táskában

Szerezzünk be egy kis mágnest, és tisztítsuk meg folyó, hideg víz alatt. Teli­holdkor tegyük ki az ablakba, ilyenkor magába szívja a hold energiáját. Helyezzük egy 200 forintos pénzérmével együtt kis zöld, arany- vagy fehér színű zacskóba. Ezt tegyük be a táskánkba, és legyen velünk mindig, hogy vonzza a leértékeléseket és a kedvező helyzeteket. Érdemes a lábtörlő alá is pénzérmet tenni, mert ezzel az egész család számára meghívhatjuk az anyagi javakat.

Szöllősi Györgyi: „Ne szégyelljünk segítséget kérni!”

Szöllősi Györgyi, az ATV Egyenes beszéd műsorvezetője korábban a Story magazinnal osztotta meg gondolatait.

„Annak ellenére, hogy a férjemmel a Bika jegyében születtünk, és a leírás szerint ez a jegy pénzügyekben otthonosan mozog, mi nem igazán vagyunk ebben jártasak. Ha komolyabb anyagi döntés előtt állok, szakembertől kérek tanácsot. Életünk egyik legjobb döntése az volt, amikor 16 évvel ezelőtt kedvezményes hitel segítségével olyan befektetésre tettünk szert, amiből elkezdhettünk építkezni Leányfalun. A lányainkat is a tudatos pénzhasználatra tanítjuk, kis koruktól kezdve egy malac­perselyben gyűjtik a zsebpénzüket.

Zöld út a siker felé

Egy hosszabb, zöld színű papírcsíkot osszunk be 7 mezőre úgy, hogy a mezőkre ráférjen egy pénzérme. Mivel az anyagi helyzetünk javulása általában egy folyamat eredménye, ha van kedvünk, az elképzelt állomásokat is beleírhatjuk vagy belerajzolhatjuk a mezőkbe. A hetedik mezőbe azt az összeget írjuk, amelyre úgy érezzük, szükségünk van.

Az első este gyújtsunk egy zöld vagy fehér gyertyát, és képzeljük el az első lépcsőfok teljesülését. Vágjuk le az adott mezőt, a papírdarabot pedig égessük el. Ezt ismételjük hét estén át úgy, hogy mindig levágjuk és elégetjük a célhoz vezető út következő állomását jelképező papírdarabot.

Az utolsó estén érdemes kicsit tovább meditálni, és filmszerűen magunk előtt látni, ahogy teljesül a vágyunk. Ha elég intenzíven éljük át tudati síkon a sikert, az hamarosan le fog képeződni a valóságban is.

A tárca színe sem mindegy

A pénztárcánk színe szimbolikus jelentéssel bír. A piros anyagi sikereket jelképez, a fekete a pénzügyi energia színe, míg a kék elégedettségre okot adó helyzetbe hozhat. A rózsaszín az élvezetes pénzkeresést szimbolizálja, a fehér segítségével pedig kisebb vagyonra is szert tehetünk. A zöld az anyagi növekedés, míg a barna a gyümölcsöző helyzet árnyalata. Az ezüst a pénzérmékre utal, míg a mintás a pénz gyűjtésére való remek képességünkre.

Így rendezzük el a bankjegyeket!

  • Nem ajánlott fejjel lefelé vagy kettéhajtva beletenni őket a tárcába, mert ezzel taszító hatást érhetünk el.
  • Az aprópénzes rekeszben legyen a kabalaérme vagy a talált pénz. De bekerülhet ide az ötforintos érménél kisebb angyalka, féldrágakő is.
  • Ne keverjük a forintot idegen valutával! A papírpénzeket tegyük az erre szolgáló rekeszbe, az érméket pedig akár egy másik kis tárcába.
  • A legjobb, ha páros számú bankjegy van nálunk, például két ötezres.
  • Nem szabad a pénztárcába a szeretteink fotóját tenni, mert ez az ezoterikus tanok szerint gátolja a pénz áramlását.
    A tárcánk soha ne legyen teljesen üres!

Nem árt, ha tudjuk, hogy a pénz oda érkezik szívesen, ahol könnyedén, erőlködés nélkül, de szilárdan és szeretettel várják.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete