Ezotéria

A vendéglistából tudhatja, ki lesz a legjobb vendég: számmisztika adja meg a választ

A számmisztika elárulja, mikor érzi magát igazán felszabadultan társaságban, és mi az erőssége vendéglátóként, beszélgető­partnerként, amikor új emberekkel ismerkedik. Ha mások személyiségszámát is figyelembe veszi, jól össze­hangolhatja a találkozóikat.

Így számoljon

Teljes nevének mássalhangzóit váltsa számokra az alábbiak alapján, és adja össze őket. Ha az összeadás végén kétjegyű szám jön ki, akkor ennek számjegyeit is adja össze, hogy megkapja a személyiségszámát.

Így alakítsa számokká a betűket:

1: q, j, y

2: b, k, r

3: c, g, l, s

4: d, m, t

5: h, n

6: v, w, x

7: z

8: f, p

9: nem tartozik hozzá mássalhangzó

Példa: Kovács Anna 2+6+3+3+5+5 = 24 = 2+4= 6
A személyiség-szám: 6

1-es: Élvezi a házigazda-szerepet

Ön igazi társasági ember, nagy élvezettel ad otthont a baráti összejöveteleknek, imádja eljátszani a házigazda szerepét. Ha kertes házban lakik, akkor az udvart varázsolja vendégfogadóvá, ha társasházban él, nem jelent gondot a nappaliban megteríteni, és plusz ülőhelyeket találni. A menüt sem gondolja túl, fűszeres, tartalmas, egyszerű ételeket szolgál fel, amelyek gyorsan és könnyen elkészíthetők. A beszélgetés során nagy örömére szolgál, ha megcsillanthatja tudását.

2-es: Humoros és megértő

Ösztönösen vonzódik a természethez, ezért nyáron, jó időben a legnagyobb örömmel a szabad levegőn találkozik azokkal, akiket szeret. A kertben, a pikniken puha plédet, nagy, színes párnákat helyez el a füvön, és különleges ételkreációival kápráztatja el a jelenlévőket. Új receptjeiért pedig várja az elismerő szavakat – már csak ezért is jobban kedveli a vendéglátó szerepkört, mint a vendégét. A barátai közelében megmutathatja a humoros oldalát, és rendkívüli megértést tanúsít mások problémái iránt, így sokan kiöntik önnek a szívüket.

3-as: A legjobb vendég

A barátkozás, a beszélgetés az ön fontossági sorrendjében mindig dobogós helyet foglal el. Szívesebben megy azonban másokhoz vendégségbe, mert pörgős élete miatt sokszor túl fáradt a vendéglátás jelentette pluszfeladatokhoz. Hosszas főzés helyett inkább rendeli a finomságokat, félkész ételeket vásárol, vagy egyszerű, gyors receptekkel kísérletezik. Szívesen kezdeményez társasjátékokat, és mindig ráérez azokra a témákra, amelyek a többieket érdeklik.

4-es: Ösztönösen megérzi, ki mire vágyik

Meghitt kapcsolatot ápol a barátaival, szeretteivel, a szűk körű összejöveteleket jobban kedveli a zajos buliknál. Akkor tud megnyílni, ha biztonságban érzi magát, ilyenkor azonban csodálatos vendéglátó. Színes fantáziáját akkor is szívesen megmutatja, ha meghívja magához az önnek kedves embereket. Feldíszíti az otthonát, és a főztjébe is minden szeretetét beleadja. Rendkívül jók a megérzései, így ösztönösen megsejti, hogy a többiek mitől éreznék jól magukat a társaságában.

5-ös: Átragad a jókedve a többiekre

Egyszerre remek vendéglátó és csodálatos vendég: élvezi az életet, és ért ahhoz, hogy másokat szórakoztasson. Nem meglepő, hogy a legtöbb ember örömmel tartózkodik az ön társaságában. Már csak azért is, mert a konyhában is boldogan teszi próbára a kreativitását, a főzés önnek kaland és kísérletezés. A romantikus összejöveteleket kedveli, gyertyafénnyel, halk zenével. A társalgás során ragályos a jókedve, ezzel teszi emlékezetessé az estét.

6-os: Sokat kérdez másoktól

Az élet minden területén a tökéletességre törekszik, és ez a baráti összejövetelekre is érvényes – akár a házigazda, akár a vendég szerepét vállalja. Ragaszkodik a jól bevált receptekhez, az teszi a legboldogabbá, ha mindenkinek egyszerre sikerül a kedvére tennie.
Mivel rendkívül kíváncsi ember, és sok minden érdekli, ezért sokat kérdez. A barátai ezért tartják kellemes beszélgetőpartnernek, és többek közt ezért is vannak örömmel a társaságában. Kitárulkozni viszont nem szeret, jobban érzi magát, ha inkább a többiek mesélnek magukról.

7-es: A társaság középpontja

Az összejöveteleken szívesen kerül a figyelem középpontjába. Szeret szépen felöltözni, figyelmet fordítani a külsejére, az esemény során pedig mindenkihez van egy kedves, elismerő szava. Híresen jó ajándékozó, ha vendégségbe megy, mindig a legjobb ajándékot választja ki. Ha ön a vendéglátó, akkor nem csak az étellel tesz ki magáért, bár a grillezésre, bográcsozásra mindig kapható, és a terítésre is extrán odafigyel. Játékot is szívesen szervez, így az ön meghívását mindig érdemes elfogadni.

8-as: A víz mellett tud felszabadulni

A társaságból való kitűnés nem kenyere, ám rendkívüli módon vonzza a víz, ezért szívesen találkozik másokkal tó- és folyóparton, strandolni hívja a szeretteit, de minimum egy felfújható medencéről vagy kerti zuhanyról gondoskodik, hogy bárki lehűthesse magát. Nagy örömére szolgál, ha beszélgetés közben előkerül a társasjáték vagy a kártya. Apró ajándékokkal is szívesen kedveskedik a vendé­geinek.

9-es: Szórakoztató, izgalmas partner

A barátai, ismerősei az élet legkülönbözőbb területeiről kerülnek ki. Megnyerő modorát bármilyen hátterű ember szimpatikusnak találja, így izgalmas, változatos társasági életet élhet. Már csak azért is, mert nagyon szeret mókázni, mulatni, így akkor is feldobja a hangulatot a vicceivel, ha az egy kicsit leülne. Élvezi, ha önre irányul a figye­lem, a jókedve és a humora pedig garancia a sikerre.

Fotó: adobestock