Ezotéria

Szerencse és szerelem vár erre a három csillagjegyre: horoszkóp augusztus 13. – augusztus 20.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Érzelmileg intenzív, szenvedéllyel teli időszak várja, amikor erősödő önbizalma és ellenállhatatlan vonzereje révén minden szívet rabul ejt. Ön azonban csakis egyetlen személy szerelmére vágyik. Vitathatatlan kisugárzása szakmai téren is szép sikerekhez segítheti hozzá, ám a kemény munkát így sem úszhatja meg. Érdemes nagy célokat kitűznie – jelentős energiabefektetéssel – a hosszú távú eredményekért.

BIKA
IV.21.–V.20.
Elsősorban szerettei, de önmaga védelmében is kénytelen lesz olyan lelkierő-tartalékokból meríteni, amelyek eddig mindenki előtt rejtve voltak. A támadás vagy vádak nem várt helyről, személytől érkeznek. Igyekezzen a legegyszerűbben és tényszerűen megfogalmazni a terveit, ha a felettese elé tárja azokat. Amint kicsit is eltér a tárgytól, még a legjobb ötletét is lesöprik az asztalról. Készüljön fel jó előre a beszámolójára!

IKREK
V.21.–VI.21.
Mély érzelmekkel gazdagodhat a következő napokban, amikor végre nem kell titkolnia szíve leghőbb vágyait. Választottja viszonozza az érzéseit, de mindkettejüknek le kell küzdeniük a korábbi sérelmekből fakadó félelmeiket. A munkahelyén szinte szárnyal, holott bőségesen ellátták feladatokkal. Szinte semmi sem szegheti kedvét, vagy állhatja útját, de vigyázzon, hogy a kollégái ne érezzék úgy, hogy irányítja és felülbírálja őket.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Olyan érzékenységgel és tudatossággal kezeli maga körül a legfeszültebb helyzeteket is, hogy szinte konfliktusok nélkül átvészelheti azokat. Pontosan tudja, mikor mit kell mondania, hogy a környezetében élők hálásak legyenek. Érdemes új célokat kitűznie a már meglévők mellé, vagy esetleg átgondolni, melyek azok, amelyek már érvényüket vesztették és lecserélhetők. Még ha nehéz is, egyes álmokat érdemes elengedni.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Olyan, mélyen eltemetett, lezártnak hitt érzelmei törnek a felszínre, amelyek a múltjához hasonlóan a jelenét is képesek megrengetni. Próbálja meg elkerülni, hogy ez a helyzet alapvetően forgassa fel az életét, de arra számítson, hogy mindenképpen jelentős hatással lesz a lelkivilágára. A szembenézés lesz a gyógyuláshoz vezető egyetlen út. A karrierje szempontjából a kezdeményezőkészsége az, ami önt mások elé helyezi a kialakult versengésben.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Meggyőződéssel hisz az elveiben, harcosan kiáll az olyan ügyek mellett, amelyek zavarják az igazságérzetét. Azt azonban vegye figyelembe, hogy a sértettek talán inkább saját magukat védenék meg, nincs szükségük a segítségére. A napokban könnyedén érvényesülhet a munkahelyén, de a reakcióidején még egy kicsit javítania kell. Olyan lehetőség adódik, amelybe a megfelelő időben becsatlakozhat a saját elképzeléseivel.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Alapvetően érzékeny hangulatban van, rá­adásul olyasvalaki lép az életébe, aki erőteljes hatást gyakorol az érzelmi stabilitására. A hirtelen fellángolások ritkán tartósak, erről ne feledkezzen meg, mielőtt túl hosszú távra tervezne. Ha párkapcsolatban él, ne engedje, hogy komolyan elbizonytalanítsa az új érzelem. A kollégáival beszéljen őszintén, akkor is, ha ezzel egy időre még ellenséget is szerez magának. Hamar elcsitulnak majd az indulatok.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Némi kreativitással jóval több romantikát csempészhet a párkapcsolatába – ez most mindenképpen az ön feladata lesz. Legyen nagyobb türelemmel a kedvese iránt, és segítsen neki, hogy megérthesse, ön mit hiányol a közös életükből. Sok munkahelyi kérdésére kaphat választ az elkövetkező napokban, és bár nem biztos, hogy mindegyik a kedvére való, legalább tisztán látja majd a helyzetet. Ne feledje, hogy a tudás hatalom!

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Jelentős befolyást gyakorolhat a környezetében élőkre, és ezúttal ez különösen fontossá válik céljai elérésében. Tisztában van vele, hogy egyedül nem boldogulna, mégis sikerül úgy alakítania az eseményeket, hogy ez másoknak ne tűnjön fel. Pedig az sem csorbítaná az ön érdemeit, ha osztozna a dicsőségen. Növelje a fizikai aktivitását, esetleg próbáljon ki egy új sporttevékenységet, ami hamarosan akár a hobbijává is válhat.

BAK
XII.22.–I.20.
Olyan nyomás alatt áll, ami lassan teljesen felőrli, és még az ambícióit sem erősíti. Egyelőre tűr, de eljön az a pont, amikor túlfeszül a húr, és azonnal véget vet ennek a helyzetnek. Nem kell azonban megvárnia egy drasztikus fordulatot, előbb is kiszállhat a mókuskerékből. Mérlegeljen, mire mondhat nemet, és a saját érdekében ne vállaljon el mindent! A feszültség a családi és baráti kapcsolataira is rányomja a bélyegét.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Határozott és céltudatos, mégis sikerül megőriznie a belső harmóniát, nem válik törtetővé vagy akarnokká. Másokat lenyűgözve éri el a céljait, meggyőzésük során sem tolakodó vagy öncélú. Ráadásul pontosan érzi, mikor és mennyi kockázatot szabad vállalnia, amitől előnybe kerül. A magánéletében is sikereket könyvelhet el, de azt a helyzetet is idejében felismeri, amelyből nem kerülhet ki győztesként, ezért vissza kell vonulnia.

HALAK
II.20.–III.20.
Erős munkamorálja és felelősségtudata átlendíti az akadályokon, és még másoknak is örömmel segít. Egyesek hálásan fogadják, de vannak olyanok is, akik visszaélnek vele, és az ön nyakába varrják azokat a feladatokat, amelyekhez nincs kedvük. Álljon a sarkára, és mondjon nemet, hiszen pontosan meg tudja ítélni a helyzetet. Fogadja el, hogy önt sem szeretheti mindenki, de nem is az a fontos, hogy hányan – sokkal inkább az, hogy kik szeretik.