Ezotéria

Érzékeny művészlélek a Halak jegyű férfi – ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Tehetséges, kényelmes természete azonban érvényesülését és kibontakozását is akadályozza. Szívesebben egyengeti párja útját, semmint a saját dolgait.

A Halak férfi (február 20. – március 20.)

Érzékeny lelkű művészalkat, nehéz megismerni a valódi személyiségét, a külvilágnak mindig más arcát mutatja. Sokszor maga sem igazodik el szerepei közt, amelyekkel kiváló színész módjára azonosul. Tehetséges, kényelmes természete azonban érvényesülését és kibontakozását is akadályozza. Szívesebben egyengeti párja útját, semmint a saját dolgait. Egy ádáz küzdelem elkedvetlenítené, de a kitartás és a kemény, szívós munka is riasztja. A stressz aláássa az egészségét, neki jó hangulatú, támogató közegre, békés munkahelyre van szüksége. Családban és munkahelyen öröm vele az élet, játékossága, veleszületett diplomáciai érzéke, humora oldja a feszültséget. Megfigyelhető, hogy a racionális, karriert építő nők keresik a legtöbbször ennek a romantikus férfinak a társaságát, szinte gyógyító erőt tapasztalnak a közelében. A Halak férfi gyakran csapódik erősebb, dominánsabb személyiséghez, akinél biztonságot, célt és irányvonalat keres. Ez a férfi igazán nem birtokolható, engedékeny és megbocsátó természete mellett a lelke mélyén ragaszkodik a szabadságához. Hiába akarnák a féltékeny nők megkötni, a szorongató kezek közül halkan és észrevétlenül kisiklik – mint a hal.

Halak férfi – Kos nő
Gyakran szerepcsere történik ebben a kapcsolatban, a nő a harcias vadász, a férfi az otthonteremtő alkat. Az érzelmi gyengédségre és melegségre is vágyakozó férfinak azonban a nyers modorú, egoista Kos mellett nem teljesülhet minden kívánsága.

Halak férfi – Bika nő
Az egyik ideális pár! Tökéletes kiegészítői egymásnak, különösen a hétköznapi életvezetésben. Talán ez az agilis nő több megerőltetést vár el partnerétől, elsősorban az anyagi gyarapodás érdekében. A csapongó Halak itt megfontolt költekezésre kényszerül.

Halak férfi – Ikrek nő
Kétségeikben és állhatatlanságukban hasonlítanak, ezért sokszor instabilnak mondható ez a kapcsolat, különösen fiatalon. Ha azonban szilárdak az elhatározásaik, akkor hosszú távon is inspirálóan hatnak egymásra, mind szellemileg, mind pedig érzelmileg.

Halak férfi – Rák nő
A Halak férfi, bár rendkívüli gyengédségre képes, nem szereti a fojtogatóan szoros érzelmileg függő viszonyokat, amelyekben egy Rák viszont kiválóan érzi magát. Annak ellenére, hogy sokban hasonlítanak, a Halaknak szüksége van időnként a visszavonulásra és a kimozdulásra.

Halak férfi – Oroszlán nő
Az Oroszlán nő vagy maga akar sikeres lenni, vagy a partnerével szemben vannak óriási elvárásai. A Halak férfi tökéletesen alkalmas arra is, hogy a társát támogassa, de egy inspiráló hiú Oroszlán mellett kreativitását és üzleti érzékét is könnyebben kibontakoztatja.

Halak férfi – Szűz nő
Ebben a viharos kapcsolatban benne van a tartós konfliktus, sőt, az elszakadás lehetősége is, de csak akkor, ha nem fogadják el egymás alapvetően különböző nézeteit és szükségleteit. A Szűz pontosságára és kritikusságára a szétszórt Halaknak szüksége van.

Halak férfi –Mérleg nő
Mindketten a harmóniát és a szépséget keresik, és egyik sem szívesen ütközik és harcol a külvilággal. Ebből következik a végtelen nyugalom és béke ebben a kapcsolatban, amely azért is különleges, mert mindketten érzékenyek, és figyelmesek a másik problémái iránt.

Halak férfi – Skorpió nő
Mély és elszakíthatatlan kötelék kapcsolja össze gyakran e két csillagjegyet. A Skorpió erejére és kitartására a labilisabb Halaknak elemi szüksége van, míg a Skorpió nő partnere derűjéből és humorából nyer óriási energiát a mindennapok küzdelmeiben.

Halak férfi – Nyilas nő
Ennek a férfinak a rendkívüli érzékenysége és élénk figyelme társa iránt a Nyilast azonnal magával ragadja, annak ellenére, hogy ő korántsem tud annyi időt és energiát áldozni a másikra. Talán egy kicsit háziasabb és érzékenyebb partner boldogabbá és erősebbé tenné a Halakat.

Halak férfi – Bak nő
Fordított szerepben jobban működik a kapcsolat, ugyanis a Bak agilisabb, energikusabb, ezért sikeresebb a karrierépítésben, és az érzelmek kimutatását sokszor hárítja. Másrészt egy szilárd és okos Bak nő stabil hátteret és nyugodt otthont biztosít a partnerének.

Halak férfi – Vízöntő nő
Belső szabadságuk megőrzésében és a külvilág iránti nyitottságukban hasonlítanak egymáshoz. A barátságok mindkettejük számára sokat jelentenek, így a családi élet meghittsége sokszor háttérbe szorul. Mindketten tolerálják egymás hibáit és hiányosságait.

Halak férfi – Halak nő
Az azonos csillagjegyek nem eléggé vonzzák egymást, sokszor testvérként szeretik a másikat. Nagy hasonlóságuk miatt hibáikat – a kaotikusságot és a megbízhatatlanságot – is felerősítheti a kapcsolat. Művészi páros, amelynek rendre és józan mértéktartásra van szüksége.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete