Ezotéria

Gyújtson gyertyát és mossa le a kilókat: egyszerű otthoni varázslattal beindíthatja a súlyvesztést

Itt a kikelet, és sokan küzdenek a télen lerakódott zsírpárnákkal. Most néhány ezoterikus eszközt is bevetünk, hogy sikeresen vegyük fel a harcot!

Almával és gyertyával

Régi, XVIII. századi iratokban talált rá Melitta erre a különleges varázslatra. Abban az esetben, ha a hölgyek meg akartak szabadulni néhány felesleges kilótól, fogyó hold idején egy fehér gyertyát beleszúrtak – ki is vájhatjuk a helyét, hogy könnyebb dolgunk legyen – egy almába. Minden nap meggyújtották, és közben erősen koncentráltak; ahogyan a gyertyaviasz leolvad, úgy tűnnek el róluk is a kilók.

Programozott vízzel

A víz fogyasztását minden diétánál javasolják, de ha még fogyaszt is az a víz, azonnal két legyet ütünk
egy csapásra! Gondoljunk csak bele, az emberi test 60%-a víz, és ha ez a nagy mennyiség megfelelő parancsokat kap, akkor a fogyás folyamata is könnyebben beindulhat.

A módszer rendkívül egyszerű; gyújtsunk meg egy fehér gyertyát, és egy kisebb fehér papírra – akkorára, hogy a palack majdnem befedje – írjuk fel a következő szöveget: „Minden korttyal csinosabb és vékonyabb leszek!”. Amikor csak tehetjük, a flakon legyen a papíron – akár rá is ragaszthatjuk –, és igyunk meg minél többet a programozott vízből, hogy a fogyás gyorsabb és látványosabb legyen.

Mantrázva

A szavaknak nagy erejük van, ezt tudjuk. Ha pedig valamit sokszor elmondunk, egy idő után el fogjuk hinni, és valóban sikerül megszabadulnunk a felesleges kilóktól. Minden étkezés előtt, csukott szemmel mondjuk el a következő mondatot: „Amit most megeszem, fogyaszt engem!”. Ezt ismételjük el annyiszor, amíg úgy érezzük, a varázslat hat, és valóban minden egyes falat nem hogy pluszkilókat vonzana, hanem segít a fogyásban.

Mossuk le a kilókat!

Akinek jól működik a képzelőereje, az ezt is segítségül hívhatja a kilók leadásában. Teremtsünk a fürdőszobában nyugodt körülményeket, ne kapcsoljuk fel a lámpát, viszont gyújtsunk egy gyertyát, hogy a lehető legnyugodtabban figyelhessünk belső világunkra. Ezek után álljunk be a zuhany alá, és képzeljük el, ahogyan a ránk zúduló víz lemossa rólunk a zsírpárnákat. Hogy erősítsünk a varázslaton, miután megtörölköztünk, képzeljük el magunkat olyan csinosan, amilyennek álmainkban látjuk a vonalainkat.

Angyali segítséggel

Az angyalok segítségével is sikerülhet leadni a rajtunk ragadt kilókat: ha erősen hiszünk abban, hogy az őrangyalunk támogatni fog minket a fogyókúrában.

Az angyalokkal való beszélgetéshez nem kellenek feltétlenül bonyolult eszközök. Egyszerűen gyújtsunk meg egy fehér gyertyát, szólítsuk meg őt, majd mondjuk el, miért fontos a számunkra, hogy elérjük a kívánt alakot. Úgy beszélgessünk vele, mintha egy kedves barátunk lenne, bátran mondjuk el a félelmeinket, hogy milyen problémákat okoznak nekünk a pluszkilók.

Ha inkább hízni szeretne…

Bár a hölgyek többségének inkább a pluszkilókkal gyűlik meg a baja, mégis vannak, akik bármit megadnának, hogy egy-két párnácskával nőiesebbek legyenek. Ők fogadják meg Melitta lélekgyógyász tanácsát.

„Régen a mediterrán népek narancsot etettek a kisétkű, vézna gyerekekkel – kezdi. – Mi is a narancs erejét hívhatjuk segítségül. Például legyen mindig a környezetünkben a gyümölcsből, ugyanis ha csak nézzük, már kedvünk támad enni valamit. Erősíthetjük a hatást, ha sok narancsszínű kiegészítőt viselünk – például sálat, kendőt, ékszert –, vagy ha otthonunkban feltűnik néhány narancsszínű párna, terítő.”

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete