Ezotéria

Gyertyamágia, összekötözött bábuk, okkult szertartások: így láncolhatja magához örökre élete szerelmét

Az idők kezdete óta mindig voltak, akik varázslókat, mágusokat hívtak segítségül ahhoz, hogy ellenállhatatlan vonzerőt gyakoroljanak a kiszemeltre. Ma sincs ez másként, csak a módszerek változtak.

Hogyan ébresszük fel valaki érzéseit?

A varázslat arra irányul, hogy a választott személy ne csak észrevegyen bennünket, de belénk is szeressen. A legegyszerűbb formája a rituális gyertyagyújtás, amikor az illető szívé­ben „lángra lobbantjuk a szerelmet”.

  1. A szerelemhez a piros színt társítják, ezért két piros gyertyát használjunk. Este gyújtsuk meg őket, nézzünk a lángba, és közben 5 percig mantrázzuk, mit szeretnénk. Ha van konkrét választottunk, az ő nevét is vegyük bele a mondandónkba. Ha ezt két héten keresztül ismételjük, fél éven belül nagy eséllyel „bevonzzuk” a szerelmet.
  2. A fehér gyertyáról úgy tartják, bármilyen mágikus tevékenységet végezhetünk vele. Hogy ez még hatásosabb legyen, karcoljuk bele a választott személy nevét. Minden betűbe szúrjunk egy gombostűt. Ezzel magunkhoz tűzzük az illetőt. Ezt is este végezzük, két héten keresztül, 5 percen át, és közben mondjuk el, mit szeretnénk elérni.

Elhidegülés ellen

A leggyakoribb kívánság, hogy az illető a meglévő kapcsolatát szeretné megtartani, a köteléket szorosabbra fűzni, amikor úgy érzi, eltávolodtak egymástól a partnerével, vagy a szenvedély már nem ég olyan hőfokon, mint egykor.
A varázslathoz két bábura, figurára van szükségünk, amelyeket piros fonállal kötünk egymáshoz. A fonalon alakítsunk ki csomókat, ezzel még erősebbé tehető a kötelék. Mondjuk ki hangosan a vágyunkat, mert ezzel „küldünk üzenetet az univerzumba” arról, mit szeretnénk elérni. Erősebb lesz a mágikus kötés, ha közben magunk elé képzeljük a partnerünket. Fontos, hogy amikor nem használjuk az összekötözött bábukat, tekerjük őket egy textilkendőbe, és tegyük el szem elől. Ha elértük, amit célul tűztünk ki, semmisítsük meg őket.

Társat akarunk bevonzani?

Egy papírlapra írjuk le, milyen partnerre vágyunk. Fogalmazzuk meg, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, milyen értékeket várunk el tőle. Említsük meg a magasságát vagy a haja színét is. Azt a zsánert írjuk le, akit szeretnénk bevonzani az életünkbe. A papírlapot hajtsuk össze, és tegyük a párnánk alá. Okkult tevékenységünk egy hónapig tartson ahhoz, hogy az illető megjelenhessen az életünkben.

A feng shui is segíthet

A szerelem-sarokban (a bejárattal szemben állva és attól viszonyítva a jobb hátsó rész) legyen rend és tisztaság, hogy az energiák akadálytalanul áramoljanak. A kínaiak szerint a piros vagy rózsaszín helyett uralkodjanak itt a földszínek, mert ezek támogatják a szívügyeket. A szerelem-sarokban vagy a hálóban minden tárgyból kettő legyen: teknősökből, darumadarakból, elefántokból, delfinekből, rózsakvarcokból. Tilos ide száraz virágot, művirágot vagy kaktuszt tenni, viszont nagyon ajánlott a szegfű, a liliom, a hibiszkusz, a korallvirág, a ciklámen és az ibolya. A rózsa nem kedvez, mert a tüskéi akadályozzák a szerelem kialakulását. Gyújtsunk illatos gyertyát vagy füstölőt, természetesen páros számút.

Önbizalomhiányra

A párkapcsolatok egyik rákfenéje a kisebbrendűségi érzés, ha úgy véljük, nem vagyunk elég jók a másikhoz. Apró trükk: készítsünk magunkról fotót a telefonunkkal. A jól sikerült képek visszaadhatják az önbizalmunkat. A kinyomtatott képet tegyük a hálószobánkba, és merjünk tudatosan gyönyörködni benne. Ez is változást indíthat el a  szerelmi életünkben.

Így engedjük el, ha vége

A kihűlt érzelem lezárására szerelmi oldás kérhető, ami tulajdonképpen egy tűzvarázslat. Elűzi a félresiklott szerelmet, lezárja az olyan kapcsolatokat, amelyeket a felek nem szeretnének folytatni. A lényege, hogy mindent égessünk el, ami a másik emberhez köt. Minden személyes és mágikus tárgyat tűzbe kell vetni, és a tűz belobbantásához rá kell dobni az illető fényképét vagy egy darabka papírost, amelyen a neve szerepel.

Ha túl sok emléktől szeretnénk megszabadulni, máglyát is rakhatunk, hogy az illető összes holmiját belevessük. Lényeges, hogy a tűz nagy lángon égjen, és hamun kívül semmi más ne maradjon utána. A hamut azután ássuk el – a kerti földbe vagy egy virágcserépbe –, vagy öntsük a lefolyóba. Szabaduljunk meg mindentől, ami a kellemetlenné vált személyhez köt minket: ajándékoktól, fényképektől, ruháktól, tárgyaktól. De legyünk nagyon óvatosak ezzel a varázslattal, mert örökre szól. Rendkívül erős hatású, és többnyire visszavonhatatlan.

Angelina, Brad és a voodoo

Angelina Jolie-ról úgy tartják, ő Holly­wood boszorkánya, aki a saját életében is alkalmazza a mágikus tevékenységeket. Elterjedt a pletyka, miszerint voodoobabával mágikus rituálét végzett, hogy ne csak elcsábítsa, hanem magához is láncolja Brad Pittet. A színész egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem ismert magára, amikor oly sok mindent elviselt Angelinától. A szerelem sokáig tartott, ám az érzések kihűlésén már a mágia sem segített.

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete