Ezotéria

Még nem késő: ha eddig nem sikerült a strandon, fogjon pasit varázslattal a nyárra!

Nyáron még fájóbb a hiánya, ha nincs szerelem az életünkben. Nosza, tegyünk érte, hogy megtaláljuk életünk párját.

Hol találhat rám a szerelem?

Egy egyszerű jóslás, de persze a végeredménye annál fontosabb. Gondoljuk végig, melyek azok a helyek, ahol megismerkedhetünk a Nagy Ő-vel, ahány helyszín az eszünkbe jut, annyi papírlapot vágjunk, és írjuk rá ezeket egyenként piros tollal. Ne felejtsük el a tópartot, az uszodát, a kávézó teraszát, de a buszmegállót se! A papírokat dobjuk be egy piros tálba, tasakba, kalapba, a lényeg, hogy ne tudjuk elolvasni az írást. Húzzuk el a jobb tenyerünket fehér gyertya lángja felett, és csukott szemmel húzzunk ki egy papírlapot. Ha legközelebb azon a helyen járunk, ami a cetlin szerepel, legyünk éberek, mert valahol ott ólálkodik körülöttünk a szerelem.

A tökéletes partner bevonzása

Ha már megszületik bennünk az elhatározás, a kapcsolat a legtökéletesebb partnerrel az igazi. Igen ám, de ilyen remek pár nem terem minden bokorban! Hogy megtaláljuk, tennünk is kell érte. A legfontosabb az, hogy mi magunk legyünk tisztában azzal, hogy milyen társat álmodtunk meg magunknak. Készítsünk listát a megfelelő emberről, külső és belső tulajdonságairól egyaránt, és miután úgy érezzük, hogy mindent feljegyeztünk,
gyújtsuk meg fehér gyertya lángjánál a papírlapot, hogy a kívánságunkat a füst felvigye égi segítőinknek.

Mi áll a boldogságom útjában?

Sokszor mi magunk vagyunk a legnagyobb kerékkötői annak, hogy boldog szerelemben élhessünk. Hogy mi az ok? Erre nem könnyű rájönni. Tegyünk egy próbát. Fogyó hold estéjén – azért kell a fogyó holdig várni, mert ekkor tudunk a legkönnyebben régi, berögzült szokásainktól megszabadulni – legyen sötét a szobában, és gyújtsunk meg egy piros gyertyát. Igyekezzünk minden más gondolatot kizárni a fejünkből, nézzük mereven a gyertya lángját. Közben tegyük fel a kérdést: „Mi áll a boldogságom útjában?”. Figyeljünk a sugallatokra, érzésekre, gondolatokra, amelyek érkeznek. A fentiektől rövidesen megkapjuk a választ. Ez még nem a varázslat vége; ha tudjuk, miben kell változtatni, lépéseket is kell tennünk az ügy érdekében.

Önbizalomnövelő meditáció

Ahhoz, hogy a tökéletes partnert megtaláljuk, szükségünk van megfelelő önbizalomra, hiszen sokan azért  szalasztják el a kínálkozó lehetőséget, mert nem merik elhinni, hogy tényleg érdeklődnek irántuk. Az önbizalonövelő meditációhoz teremtsünk magunk körül nyugodt körülményeket, kényelmesen helyezkedjünk el fekvő helyzetben, majd képzeljük el, hogy egy nagy tér közepén állunk. Az emberek körül először csak egy vesz minket észre, aztán egyre többen, és mindannyian arról beszélnek, hogy mennyire jó a kisugárzásunk, milyen kellemes a közelünkben lenni. Lássuk magunkat elégedettnek, boldognak és önbizalomtól telinek. Miután rögzítettük ezt a képet, igyekezzünk megőrizni ezt a remek érzést.

Készítsünk szépítő vizet!

A szépség az egyik fontos kulcs ahhoz, hogy boldog párkapcsolatra találjunk. És itt nem a szoborszerű, tökéletes szépségre gondolunk, hanem a pozitív kisugárzásra, az erőre, a jó hozzáállásra.

Hogy arcunk a legjobb formáját hozza, készítsünk szépítő vizet. Egy tál vízbe cseppentsünk fehér gyertya viaszából 7 cseppet, szórjunk bele egy marék piros rózsaszirmot, helyezzünk bele egy hegyikristályt és egy kagylót. Kezünket tartsuk a víz fölé nyitott tenyérrel, képzeljük el, hogy ezüstszínű fény árad a tálba.

Ezután hétszer merítsük meg a kezünket a vízben, és mossuk meg hétszer az arcunkat.

Fotó: pexels