Ezotéria

Fogyni segít a fogyó Hold, pénzt hoz a növő: változtassuk meg az életünket 28 nap alatt

A Hold 28 nap alatt kerüli meg a Földet, és ez idő alatt minden csillagjegyen áthalad. És mivel a bolygó mindannyiunkra hatással van, ha figyeljük a járását, négy hét alatt megváltoztathatjuk az életünket bármely területen.

Figyeljük a Hold járását

Az újholdtól 14 napon át növekszik, hogy elérje a teliholdat, majd elindul a fogyás, hogy teliholdtól számított 14 nappal később ismét az újholdhoz érkezzen.

Sötéthold / Újhold

Újhold időszaka mindenkinek egy új kezdetet ígér, tiszta lappal indulhatunk. Nemcsak az új vállalkozásokat támogatja, de a szépségvarázslatokat is.

Ha új vállalkozásba kezdünk: Az újhold támogatja, ha új vállalkozásba kezdünk. Ehhez egy arany- és egy ezüstszínű gyertyára lesz szükségünk, gyújtsuk meg mindkettőt, majd vegyük körül magunkat magazinokkal, és vágjunk ki olyan fotókat, amelyek arra utalnak, amit szeretnénk létrehozni. A képeket rendezzük el egy kartonpapíron, ragasszuk fel őket egyenként, és akár kis megjegyzéseket is fűzhetünk hozzá. Például: „Hamar kedveltté válik a virágüzletem.” Akkor is így fogalmazzunk, ha még csak a terveink között van egy ilyen boltot nyitni. A tablót tegyük olyan helyre, ahol gyakran látjuk – esetleg a konyhába –, és újholdkor mindig gyújtsuk meg a gyertyákat, míg le nem égnek. Természetesen, nemcsak valódi vállalkozás esetén alkalmazhatjuk ezt a varázslatot, hanem akkor is, ha az életünkbe szeretnénk valami új vonulatot behozni, például rendszeresen sportolni, vagy akár akkor is, ha új szerelemre vágyunk.

Szépségvarázslat

Újhold idején tegyünk egy nagy tál vizet az ablakba, hogy érje a hold fénye, és ezzel a vízzel mossuk meg az arcunkat másnap reggel. Bőrünk frissebb és rózsásabb lesz.

Növő Hold

A növő hold a legtökéletesebb időpont arra, hogy pénzvarázslatot végezzünk, illetve minden olyan mágiára alkalmas, ami azt szolgálja, hogy gyarapodjunk, a lehetőségeink jobbá váljanak.

Pénzvarázslat

Egy olyan estét válasszunk ki, amikor nyugodt körülmények között, magunkban lehetünk, a hold pedig éppen növő fázisban van. Tegyünk mindkét tenyerünkbe a legnagyobb címletű papírpénzt, amit otthon találunk, és emeljük fel a kezünket a hold felé. Csukott szemmel kérjük az Univerzumot, hogy sokasítsa meg a tenyerünkben található pénzt, és mondjuk el azt is, miért van szükségünk arra, hogy ez az összeg a birtokunkba kerüljön.

Telihold

Teliholdkor a legerősebbek az energiák, így ekkor van a leginkább lehetőségünk arra, hogy valamilyen hirtelen, nagyobb változás történjen meg az életünkben.

Kívánságvarázslat

Ha pontosan meg tudjuk fogalmazni, hogy mi a vágyunk, akkor telihold idején végezzük el a következő varázslatot. Fontos, hogy soha ne kérjünk olyasmit, ami beleavatkozás más szabad akaratába, ugyanis az már a feketemágia területe, amely visszaüt!

Óvakodjunk minden olyan varázslattól, ami akár közelít is ehhez a területhez! Egy teliholdas estén üljünk le egy fehér papírral és ezüstszínű tollal – az ezüst a hold színe – fogalmazzuk meg a vágyunkat, és írjuk le minden apró részletre kitérve. Tegyük a szöveget úgy az ablakba, hogy a hold fénye érje, és hagyjuk ott reggelig. Ekkor égessük el a papírt, és várjuk, hogy teljesüljön a kívánságunk.

Fogyó hold

Amikor a hold fogyni kezd, mi is könnyebben tudjuk betartani a diétánkat. Ha pedig még a bolygó erejét is segítségül hívjuk, szinte olvadni fognak rólunk az úszógumik. Ezen kívül ez az időszak arra is alkalmas, hogy régi rossz szokásainkat hátra hagyjuk.

Ha régi szokásunkat szeretnénk letenni: Fogalmazzuk meg égi kísérőink számára, hogy mi az, amilyen rossz szokásunktól meg akarunk szabadulni. Például, abba akarjuk hagyni a dohányzást, a körömrágást, egy boldogtalan párkapcsolatot befejezni, vagy éppen azt akarjuk, hogy a munkahelyi stressz ne befolyásolja a magánéletünket. Ezek természetesen csak példák, bármilyen számunkra rossz tényezőtől megszabadulhatunk a varázslattal.

Gyújtsunk egy ezüstszínű gyertyát, majd hangosan kezdjünk el beszélni égi kísérőnkkel, őrangyalunkkal. Mondjuk el, mi az, amit a hátunk mögött akarunk hagyni, és miért érezzük azt, hogy jobb lenne az életünk e nélkül. Kérjük a segítségüket, hogy sikerüljön a tervünk. Ezután karcoljuk egy tű hegyével az aznapi dátumot a gyertya oldalába, majd minden este égessük. Mire a gyertya leég, elég erősnek érezzük majd magunkat, hogy új vizekre evezzünk, immáron visszatartó kapcsolatok, káros szenvedélyek nélkül.

Diétát segítő varázslat

A jádekő önmagában is nagy segítségünkre lehet, ha szeretnénk megszabadulni felesleges kilóinktól, a hold ereje pedig megsokszorozza hatását. Vásároljunk egy jádemedált, és fogyó hold idején tegyük ki az ablakba, hogy magába szívja a bolygó erejét és áldásos hatásait. Viseljük a medált, és meglepve tapasztaljuk majd, hogy kevésbé leszünk éhesek.

fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete