Ezotéria

Horoszkóp április 30. – május 6.: a Bika élje meg az érzelmeit, a Skorpió hamarosan lazíthat

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Nem baj, ha a kapcsolataiban az érzelmek mellett a józan ész szava is érvényesül, és időnként a racionalitás határozza meg a viszonyai alakulását. Bizonyos esetekben azonban ezt felül is bírálhatja, és a lelki kapcsolódásra helyezheti át a hangsúlyt. Tömören és érthetően képes megfogalmazni olyan kérdéseket, amelyeket még a felettesei sem látnak át. Mindez erősíti a szakmai megítélését, és többen felfigyelnek önre.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Tudatosan élje meg érzelmeit, ne csupán az ösztöneire hagyatkozzon: csak így juthat el a  személyiségfejlődésnek arra a fokára, ahol ebben a pillanatban állnia kellene. Fontos, hogy az önkontrollja is működésbe lépjen. Ez az időszak számos lehetőséget és egyben nagy szabadságot is tartogat a munkájában. Használja ki, hogy anélkül hozhat meg szakmai döntéseket, hogy alkalmazkodnia kellene mások elvárásaihoz. Hosszú távra tervezzen!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Nagy szüksége van a családtagjai és a barátai lelki támogatására, mert jelenleg nem érzi magát elég erősnek ahhoz, hogy egymaga birkózzon meg egy embert próbáló helyzettel. Mindenben számíthat rájuk, azonban az ön akaraterejére is szükség lesz ahhoz, hogy képes legyen felülemelkedni a fájdalmán vagy a kétségein. Egyetlen kollégájáról se mondjon véleményt a háta mögött, még akkor se, ha alapvetően igaza van, és többen egyetértenek önnel.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
A szerettei felől áradó érzelmi támogatás biztonságérzetet ad, így bátrabban néz szembe a közelgő kihívással. Lássa meg a jó oldalát: ha nem is lesz könnyű győznie, a helyzet nem éri váratlanul, és nem egyedül kell végigcsinálnia. A mostanra tervezett utazások garantáltan feledhetetlen élményekkel gazdagítják, de akkor sincs semmi veszve, ha még csak a szervezés fázisánál tart. A legjobb feltételekkel kaphatja meg, amire vágyik.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Bármilyen bátor legyen is, ha a szerettei jólétéről, főként egészségéről van szó, rendkívüli módon képes aggódni. Ezúttal megnyugodhat, legnagyobb félelme hamar alaptalannak bizonyul. Önfegyelme most a pénzügyeire is kiterjed, egy költekező időszakot követően képes lesz visszafogni a kiadásait és növelni a bevételeit. A szokásos gyorsasággal és magabiztossággal hozza meg a döntéseit, mert most minden a meggyőzőképességén múlik.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Céltudatossága és kezdeményezőkészsége lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt sok feladattal végezzen. Számos elmaradását bepótolhatja így, sőt kissé előre is dolgozhat, de azért ne essen át a ló túloldalára, amikor már képtelen megfelelően koncentrálni a feladatai­ra. Optimizmussal teli energiája ragadós, a környezetében élők ezért kimondottan keresik is a társaságát. Ám ha éppen nincs jókedvében, nem kell eljátszania, hogy jól érzi magát.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Önmagába és másokba vetett hite segíti abban, hogy bátran továbbhaladjon a sikerhez vezető úton. Legyen tisztában a saját erejével, és higgyen abban, hogy képes jó érzékkel kiszűrni a bizalmára méltó személyeket! Szabadidejében aktív pihenésre vágyik, legyen szó családi programról vagy a barátaival tervezett kiruccanásról. Szüksége van az új, izgalmas élményekre, felfedezésekre, amelyeket az önhöz közel állókkal is megoszthat.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Még ha a fizikai álló­képessége nincs is a csúcson a napokban, az össz­pontosításban verhetetlennek bizonyul. A monoton papírmunkát is olyan tempóval és kis hibaszázalékkal teljesíti, hogy köröket verhet a kollégáira. Ez azt eredményezi, hogy a közel­jövőben sokkal több lazítást engedélyezhet majd magának. Hatásos kommunikációja nemcsak mások meggyőzésében, hanem vitás helyzetek elsimításában is jó szolgálatot tesz.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Fokozott érzékenysége együttérzőbbé és romantikusabbá teszi, partnerének pedig éppen erre van szüksége. Viszonozza a sok törődést, és legyen most ön a támasza! A barátainak is szolgálhat egy-két jó tanáccsal, ám ne feledje, hogy ők esetleg másként gondolkodnak, másra vágynak, mint ön. Legnagyobb erőssége, hogy mindig egy vagy inkább több lépéssel a versenytársai előtt jár. Előnye megtartásához az kell, hogy továbbképezze magát.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Bár úgy érezheti, hogy őszintesége kellemetlen helyzetet alakíthat ki, véletlenül se térjen le az egyenes útról! Vállalja a véleményét, bármilyen negatív legyen is az! Ne aggódjon, többen állnak az ön oldalán, mint gondolná. Ha nagyobb függetlenségre vágyik, élete adott területén erőteljesebb tudatosságra lesz szükség. Így azokat a lehetőségeket is észreveszi, amelyek eddig elrejtőztek ön elől. Korábbi problémájának megoldására is rábukkanhat.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Hiába unja a közvetítő szerepét, ezúttal is ön tölti be azt, mind a rokonai, mind pedig a munkatársai között. Ügyeljen rá, hogy ne váljon villámhárítóvá vagy békebíróvá, lehetőleg maradjon pártatlan, és amennyire lehet, kívülálló! El kell döntenie, mi a fontosabb: a bevételeinek a növelése vagy szabadidejének a kihasználása. Egyik sem rossz választás, de mindkettőnek mások az előnyei, és a következményeiket is viselnie kell.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Bármiről legyen is szó, óvakodjon a túlzásoktól. Ne torzítsa el a valóságot, de az ön számára negatív helyzeteket sem kell túlreagálnia, mert azzal nem nyeri el senki együttérzését vagy szimpátiá­ját. Ha hangulatingadozásán nem tud úrrá lenni, egy időre fújjon visszavonulót, és maradjon egy kicsit magára a gondolataival. Ragadja meg a váratlan lehetőségeket, még ha némi kockázattal járnak is. Megvan a tudása a sikerhez.

Fotó: pexels

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete