Hála a szorgos méheknek, a kert és a természet aranyló kincse a méz. Lássuk most az igazi különlegességeket!
Ha szerencsések és ügyesek voltunk, még mindig van mit szüretelni a kertben, például paradicsomot. Borbás Marcsi konyhai trükkjével egy darab sem megy kárba.
A krumpli megkerülhetetlen alapanyag a konyhában. És nem is érdemes kerülgetni, ugyanis a vacsora sztárja is lehet belőle!
Laktasson, legyen finom és egészséges, ne romoljon gyorsan – a sulikezdés egy sor olyan feladat elé állítja a szülőket a gyerek iskolában elköltött étkezéseivel, melyeket...
A mandarinra legtöbben csak olyan gyümölcsként gondolunk, amit magában szoktunk fogyasztani, pedig a főzéshez is fel lehet használni.
Legyen kis, vagy nagy alkalom, az otthon készült édességnél nincs finomabb. Pláne, ha meglepetésből sütjük.
Vendégséget fogadni szuper dolog, és nem is kell mindig flancos ételeket az asztalra tenni. Olcsón is ki lehet hozni a menüt!
Keveset tudunk a genetikailag módosított növényekről és az azokból készült élelmiszerekről. Jelenthetnek veszélyt az egészségünkre?
Legyen bár a neve csuszpájz, vastagétel vagy az elrettentő ázalék, a főzelék a magyar konyha egyik alappillére, sokunk kedvence. Hat receptet mutatunk, hogy soha ne lehessen...
Kacsa, csirke, malac – a közös bennük, hogy mindet megsüthetjük a körettel együtt, így bőven marad időnk a többi fogás elkészítésére és az ünnepi készülődésre.