Töltött csirkének csak ritkán állunk neki, mert sokan macerásnak találják az elkészítését. Pedig isteni fogás, hétvégére, amikor jobban van idő a főzésre, egyenesen tökéletes!
Eper fagyasztása könnyedén: így őrizheted meg gyümölcsöd frissességét egész évben, hogy a nyár ízeit télen is élvezhesd.
Ha vendégeket várunk, szinte biztos, hogy gondolkozunk valami aprósüteményen. Ehhez adunk most segítséget könnyen elkészíthető finomságokkal.
Ilyenkorra már mindenki ki van éhezve a friss eperrel és málnára, amit ki is kell élvezni, ugyanis csak rövid ideig kapható. Használjuk ki jól az időt ezekkel a krémes...
A krémes örök klasszikus, még akkor is, ha rajongótábora két részre szakad. Reméljük, ezzel a 3 recepttel a francia és a sima táborát erősítőket is meg tudjuk győzni.
A mexikói eredetű lepényekből, de akár kelt tésztából is készülhet izgalmas ízvilágú, fűszeres vacsora vagy vendégváró. Különlegesek, mégis egyszerű őket összedobni.
Nagy kedvencünk, a magyar konyha jellegzetes étele – de nem kizárólag a miénk. Az elnevezések gyakran keverednek, hiszen máshol azt is nevezhetik így, amit mi hurkának vagy...
Végre van bőven friss gyümölcs a boltokban és a piacokon, amik arra csábítanak, hogy könnyű desszerteket készítsünk belőlük. Engedjünk a csábításnak!
Egy kutatócsoport felfedezte, hogy a papírdobozos tojástárolás módja tulajdonképpen nem a legoptimálisabb megoldás. Egy másfajta elhelyezés csökkentené a kockázatot, hogy...
Ha főzelékről van szó, mi mindenevő vagyunk, a sajttal ugyanez a helyzet. Miért is ne lehetne kombinálni a kettőt és rajongásunk tárgyaiból egy ételt készíteni. Próbáljuk ki!