Japán egyik legfontosabb élelmiszere pár évtizede még ismeretlen volt számunkra. Manapság egyre több helyen bukkan fel a hazai konyhákban is, főként a növényi étrendet...
Az alma sokoldalúan felhasználható gyümölcs. Próbálja ki receptötleteinket!
Érdemes alaposan és előrelátóan megtervezni a heti menüt. A mélyhűtőben sok minden elfér, de az a legjobb, ha olyan ételeket találunk ki, amelyek több napig jók, vagy a...
A csillogó haj receptjét is ételben látta Záray Márta: így főzött 1983-ban a legendás művészházaspár
Olyan retró recepteket mutatunk, amitől minden mai séf kezében megáll a fakanál. Az emberek régen imádták az ilyesfajta ételeket.
Családdal vagy barátokkal sütögetni mindig jó mulatság. És nem is kell feltétlenül sokat költeni a különleges harapnivalókhoz.
A csőben sütés igen egyszerű módja az ételkészítésnek és tulajdonképpen nem jelent mást, mint hogy a tepsibe fektetett finomságok felső rétegét pirosra sütjük.
Hazánkban minden harmadik ember érzékeny a tehéntejre, tejfehérje allergia vagy laktózintolerancia formájában. Ám nekik sem kell lemondaniuk a finomságokról, mivel akadnak...
A gulyásnak vagy a vadasnak kihagyhatatlan része, mégis kevesebb marhahúst eszünk. Érdemes pedig visszatérni hozzá, mert nagyon ízletes, és mértékkel fogyasztva egészséges is.
Legtöbben az anyukájuktól és a nagymamájuktól tanulták meg a sütés-főzés alapjait, mások ismerősöktől vagy a netről gyarapítják a tudásukat. Ám a legnagyobb jó szándék...
Sok háziasszonynak gondot okoz, amikor a munkából hazaérve még valami meleg ételt kéne adni a családnak. Nekik segítünk most három bevált recepttel.