Ha eddig azon aggódtál, hogy nem láttad, éppen megsült-e már a vacsorád, vagy szénné égett az air fryer-ben a csirke, mostantól nem kell ezzel foglalkoznod.
A szállodaipar elsősorban költséghatékonysági okokból használja szívesen ezt az alapanyagot. Ízével és állagával is gond van, ráadásul veszélyes is lehet.
Vannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
Hagyományos hazai édes fogás, kelt tésztából, bő zsírban, szalagosra sütve. A farsangi időszakban fogy a legtöbb, pedig szívesen ennénk egész évben.
Ha te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt. Elsőre furcsának tűnhet, de beválik!
A fánk itthon szerves része a farsangi ünnepkörnek. Böjt előtti csemege, ekkor a keresztény hagyományok szerint érdemes minél több fánkot enni a falánk élvezetek megvonása...
Mostanában egyre többször vidítja fel a komorságot a mediterrán vidékekről érkező, ízletes és egészséges érdekesség, aminek csak a neve riasztó, az íze nem.
Az olívaolaj nem alkalmas magas hőmérsékleten való sütésre, pedig egyébként számos előnyös tulajdonsága van. De akkor melyik lehet a legjobb olaj sütéshez?
Az ananász sokunk kedvenc gyümölcse, amiből akár sütemény és torta is készülhet. 4 receptet mutatunk az egzotikus gyümölcs rajongóinak.
A süteményekről általában úgy gondoljuk, hogy csak néhány deka plusszal vagy mínusszal már el is lehet rontani őket, ám ez a bögrés süteményekre nem vonatkozik.