Ember legyen a talpán, aki képes csak egy tányérral enni ebből az ázsiai egytálételből.
Alig pár hozzávaló kell ehhez a tökéletes indiai leveshez.
Egyszerűen elkészíthető étel, amit mindenki imádni fog, aki szereti az ázsiai konyhát.
Édes-savanyú karfiol Hozzávalók: • 20 dkg burgonya-keményítő • 3 db tojás • 50 dkg karfiol • olaj a sütéshez a mártáshoz: • 3-4 gerezd fokhagyma • 2 evőkanál mogyoró- vagy...
A fűszeres, édes-savanyú keleti ételekért nem kell feltétlenül étterembe menni. Otthon is egyszerű őket elkészíteni.
A levesek jótékony hatásairól már a népi gyógyászat is tudott: húslevest főzünk, ha betegek vagyunk vagy ha felmelegednénk a téli hidegben. A leveseknek azonban a...
Akár ebédre, akár vacsorára tálaljuk, a darált húsból készült gombóc vagy tekercs mindig remek ötlet. Próbáljunk ki néhány változatot a hazai és a külföldi konyhákból!
Holland bitterballen krémsajtos burgonyapürével Hozzávalók:yap • 10 dkg vaj • 15 dkg liszt • 5 dl húsleves • 40 dkg főtt (levesben)marhahús • 10 dkg főtt, füstölt sonka •...
Ha unja a sima, magyaros fasírtot, ez az étel lesz az új sztár az asztalon!
A magyar konyha alapvetően kevés rostot tartalmaz. Pedig a megfelelő rostbevitel rendkívül fontos része lenne az egészséges táplálkozásnak.