A fűszeres, édes-savanyú keleti ételekért nem kell feltétlenül étterembe menni. Otthon is egyszerű őket elkészíteni.
A levesek jótékony hatásairól már a népi gyógyászat is tudott: húslevest főzünk, ha betegek vagyunk vagy ha felmelegednénk a téli hidegben. A leveseknek azonban a...
Akár ebédre, akár vacsorára tálaljuk, a darált húsból készült gombóc vagy tekercs mindig remek ötlet. Próbáljunk ki néhány változatot a hazai és a külföldi konyhákból!
Holland bitterballen krémsajtos burgonyapürével Hozzávalók:yap • 10 dkg vaj • 15 dkg liszt • 5 dl húsleves • 40 dkg főtt (levesben)marhahús • 10 dkg főtt, füstölt sonka •...
Ha unja a sima, magyaros fasírtot, ez az étel lesz az új sztár az asztalon!
A magyar konyha alapvetően kevés rostot tartalmaz. Pedig a megfelelő rostbevitel rendkívül fontos része lenne az egészséges táplálkozásnak.
Ilyesmit Olaszországban étteremben csak ritkán lehet kapni, a vidéki konyhában viszont alap ez a kiadós tésztaétel.
Ugyan a legtöbben csak a svéd bútorbolt által ismerik ezeket a fasírtokat, otthon is könnyen elkészíthető.
Néhány évtizeddel ezelőtt még a reklámok is arról szóltak, hogy a tej élet, erő, egészség. Mostanában azonban egyre többen kételkednek ebben, sőt azt mondják, hogy egy...
Meghívtunk egy nagyobb társaságot, barátokat, rokonokat egy szabadtéri összejövetelre, de kissé túlvállaltuk magunkat, vagy elcsúsztunk az idővel, és az utolsó pillanatokban...