Sokszor a legegyszerűbb édesség a legjobb! Reggelire, de akár desszertnek is tökéletes az édes bundás kalács.
Egzotikus, fűszeres, ízvilága mégis hasonló a miénkhez – ilyen a közép-amerikai ország konyhája. Próbáljuk ki a legjobb receptjeit!
A húsvéti bárány az ünnepkör világszerte ismert szimbóluma, de csak ritkán kerül a tányérra - manapság még húsvétkor sem. Pedig érdemes fogyasztani, ugyanis a bárányhús az...
Kevés kalóriát tartalmaz, mégis tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
A csülök örök kedvenc a tányéron azoknál, akik jót akarnak enni. Pedig sokan alábecsülik ezt a remek alapanyagot.
A rántotta régi kedves reggelink. Az omlett hozzávalóiban és elkészítésében is nagyon hasonlít hozzá, mégsem pont ugyanaz. A különbség éppen elegendő ahhoz, hogy utánajárjunk.
Mexikó leghíresebb fánkja, a bunuelos mindössze 1 milliméteresre nyújtott tésztából készül és a mieinkhez hasonlóan olajban sütik ki.
Mielőtt új kozmetikumokat vennénk, nézzünk körül egy kicsit a hűtőszekrényben és a kamrában is, ugyanis szuper szépítőszereket találhatunk a hajunkra és az arcunkra!
A mexikói konyha sokkal színesebb annál, mint hogy csak csilis bab kerüljön idehaza az asztalra. Érdemes kipróbálni ezt a pikáns marharagut is!
Vacsorára is tökéletes étel ez a krémleves, ami olcsó és laktató.