A mandarinra legtöbben csak olyan gyümölcsként gondolunk, amit magában szoktunk fogyasztani, pedig a főzéshez is fel lehet használni.
Legyen kis, vagy nagy alkalom, az otthon készült édességnél nincs finomabb. Pláne, ha meglepetésből sütjük.
Vendégséget fogadni szuper dolog, és nem is kell mindig flancos ételeket az asztalra tenni. Olcsón is ki lehet hozni a menüt!
Keveset tudunk a genetikailag módosított növényekről és az azokból készült élelmiszerekről. Jelenthetnek veszélyt az egészségünkre?
Legyen bár a neve csuszpájz, vastagétel vagy az elrettentő ázalék, a főzelék a magyar konyha egyik alappillére, sokunk kedvence. Hat receptet mutatunk, hogy soha ne lehessen...
Kacsa, csirke, malac – a közös bennük, hogy mindet megsüthetjük a körettel együtt, így bőven marad időnk a többi fogás elkészítésére és az ünnepi készülődésre.
Hogyan lesz a húsfélékből egyszerre zamatos, fűszeres és gazdaságos ebéd vagy vacsora? Párosítsuk őket össze a piaci standok legszebb zöldségeivel!
Amikor könnyű édességekre vágyunk, és nincs kedvünk a meleg sütő mellett álldogálni, akkor jutnak nagy szerephez a csábító, színes, látványos pohárkrémek.
Végre elmúlt a kánikula, süssünk finom cipót, kiflit, brióst! Nem kell hozzá hagyományos búbos kemencét sem építeni, a villany- vagy gázsütőben is finom, foszlós lesz az...
Elég mindent összedobálni egy tepsibe, és már mehet is a sütőbe az étel, ami szinte magától készül el.