Mielőtt beállna a hideg, még egyszer bőséget varázsol a standokra az évszak. Főzzünk könnyű, nem hizlaló és olcsó menüt mindabból, amit csak találunk az árusoknál!
A retek egy igazi vitaminbomba, ráadásul könnyen termeszthető a hűvösebb hónapokban is. Gazdag C-vitaminban, ásványi anyagokban és támogatja az immunrendszert.
Ha erről az alapanyagról van szó, azonnal kettéoszlik bármelyik társaság: az egyik fele undorodni fog tőle, a másik minél többet enne belőle. Rántva a legfinomabb!
Van még a tegnapról zsemléd, de már eléggé kemények? Egy egyszerű trükkel a kemény zsemlék azonnal újra puhává válhatnak.
A Redditen kapott szárnyra egy szörnyű pletyka, a Meglepetés.hu csapata pedig utánajárt, mi is az igazság. Tényleg megszünteti a Lidl a népszerű Halpénteki akciókat?
Ha vadhúst főzünk, ne fedjük le, így jobban elpárolognak belőle a vadakra jellemző illatok, amelyeket nem mindenki szeret.
A tojás szinte minden konyhában alapvető. Tudtad, hogy megmosása többet árt, mint használ? A Nébih hasznos tanácsokat ad a tároláshoz és a felhasználáshoz.
Amíg rajta van a héja, földes, szürkés színe nem ígér különleges élvezeteket. Főzve, sütve, préselt levét kortyolgatva azonban megtapasztaljuk, milyen remek tulajdonságai...
Olcsón finomat főzni manapság valóságos művészet, amihez mindig jól jönnek az új ötletek. Ezt a teljes, háromfogásos menüt adagonként összesen alig több mint 1000 forintból...
Fedezd fel a profi pékek titkát: egy apró savas összetevővel légiesebb, omlósabb tésztát süthetsz. Süteményhez és kenyérhez is működik!

