Mielőtt beállna a hideg, még egyszer bőséget varázsol a standokra az évszak. Főzzünk könnyű, nem hizlaló menüt mindabból, amit csak találunk az árusoknál!
Bár a babok, borsók népszerűek a magyar konyhában, a bagolyborsóként is ismert csicseriborsó csak mostanában kezdi meg karrierjét.
A csokoládé legjobb barátja a kávé, a mandula és a karamell, ezt mind összegyűjtöttük, hogy tökéletes kényeztető és gazdag édességeket mutathassunk.
A konyhában fellelhető finomságok nemcsak az éhségünket-szomjúságunkat csillapítják, de a bajainktól is megszabadítanak.
Beindult a munka, az iskola, a különórák körforgása – legalább a vacsora hadd készüljön el gyorsan és könnyedén! Ezekkel a fogásokkal nem kell sokat vesződnünk, és nem is...
Keveset használjuk a birsalmát a konyhában, jószerivel nem is találkozunk vele a piacon sem, legfeljebb kész sajtként. De a birsalmás bablevesről sem sokan hallottak. Kivéve...
Lindt EXCELLENCE - a portfóliójában különböző ízesítésű étcsokoládékat kínáló márka egy idén áprilisban meghirdetett versenyen kiválasztotta a Lindt EXCELLENCE nagykövetét.
Kellemesen savanykás, sűrű szaftos, kínálhatjuk tésztával, vagy szalvétagombóccal, a vadas mártás mindenhogy isteni. Érdemes kipróbálni más hússal is, nem csak marhával.
A római tál az egyik legpraktikusabb konyhai eszköz: elég mindent beledobálni, betolni a sütőbe, az étel szinte magától készül el.
Októberben a sörkedvelő országokban megünneplik ezt a népszerű italt, amely nemcsak a poharakba, de a lábasba is illik. Remek zamatot ad ugyanis az ételeinknek.