A ponty ezerféleképpen felhasználható hal, vétek lenne csak a halászlébe dobálni belőle, amikor isteni ragu is kerülhet a tányérra.
Miközben jóízűen falatozunk, érdemes arra is gondolni, hogyan kerülnek a tányérunkra a jól ismert finomságok. Érdemes kirándulást tenni az ország tematikus múzeumaiba.
A harcsapaprikás olyan étel, ami aligha maradhat ki a nyári szezonban és nem is érdemes hanyagolni.
Egy friss kutatás kiderítette, mit és mennyit eszünk a strandon. A büfések már megint nem jártak jól.
Ez az alapvetően íztelen hal szereti a bőséges fűszerezést.
A „balatoni” hekk olyan szerves része a nyaralásnak, mint a strandpapucs és a főtt kukorica, de ez a tengeri ragadozó hal sokkal többre is érdemes, mint a paprikás lisztes...
Az egészséges táplálkozás szakértői azt ajánlják: együnk rendszeresen halat. Főleg, ha ilyen finomságokat készíthetünk belőle!
A habos sütemények most nem csúsznak olyan jól, de azért az édesség még kellhet egy-egy ebéd végén.
A nyári meleg ellen minden déli ország kitalálta a maga hűsítő receptjét. Görögországban ilyen a fokhagymás, joghurtos, uborkás saláta, amelyhez kevés alapanyag kell, mégis...
Ez a sós különlegesség tökéletesen megfelel egy könnyű vacsorának ebben a nagy melegben, amikor úgysem kívánja senki a zsíros falatokat.