Ha vendégeket várunk, szinte biztos, hogy valamilyen aprósütemény is kerül az asztalra. Három receptet is mutatunk, hogy mi legyen az.
A tél laktató finomságai után mostanra már csak friss, élénk ízekre vágyunk. Négy könnyű receptet mutatunk a szezon legzsengébb zöldségeivel és sovány húsokkal.
Egy külföldi oldal indított szavazást arról, hogy melyik a legrosszabb magyar étel. Kíváncsiak vagyunk, te mennyire szereted?
Ahogy melegszik az idő úgy vágyjuk egyre inkább a könnyű ízeket a tél súlyos, laktató finomságai után. Négy igazán tavaszi, könnyű receptet mutatunk.
A 70-es, 80-as években szinte minden konyhában volt Römertopf, akkor élte itthon a fénykorát. Bár időigényesebb benne sütni, és némi előkészítést is igényel, a végeredmény...
Ünnepeljük az édesanyákat egy örök klasszikussal, a puncstortával, amiből egyszerre négyet is mutatunk, hogy mindenki ki tudja választani a kedvencét.
Soha nem hallottál még erről a trükkről? Pedig nagyon fontos, hogy ha te is rendszeresen boltban vásárolsz csirkehúst, akkor fogyasztás előtt áztasd sóoldatba.
A spárga olyan univerzális alapanyag, amiből készülhet leves és főétel is. Sokan rajongják ezt a rövid ideig kapható idényzöldséget, használjuk ki, amíg még kapható!
Lehetőleg ne tartogassuk sokáig a spárgát, állítsuk vízbe, mint a petrezselyemcsokrot. Tegyük vízzel teli befőttesüvegbe a spárgacsokrot, állítsuk a vízzel töltött fazékba.
A ragacsos rizs igazi rémálom, a szétfőtt szemek nem mutatnak jól és nem is finomak. Ha neked is mindig ragacsos a rizsed, mutatunk egy egyszerű trükköt, amivel pergős lesz.