Nem több, mint két perc alatt elkészül, és még liszt sem kell ehhez a „bögrés” kenyérhez, amit édes és sós feltéttel is fogyaszthatsz.
Ha vadhúst főzünk, ne fedjük le, így jobban elpárolognak belőle a vadakra jellemző illatok, amelyeket nem mindenki szeret.
Mit kezdj a zöld, éretlen fügével? Egy biztos, semmiképpen ne ne dobd ki! Mutatunk 5 szuper receptet: dzsem, befőtt, savanyúság, kandírozott füge és kompót is készülhet...
Használjuk ki a szezon hazai kulináris kincseit: süssünk az egész családnak ínycsiklandó desszerteket gesztenyéből, körtéből, szilvából és almából!
Persze, persze, senki sem szereti a strandbüfés ételeket, mégis a legszebb gyerekkori emlékeink azok, amikor valamelyik balatoni strandon a hosszú sorban állás után végre...
Sok mindenese van a konyhának, a gomba közéjük tartozik. Hiszen sokféleképpen lehet finoman elkészíteni! Most pedig még szezonja is van.
A paradicsom ízes és tápanyagban gazdag, de rossz helyen tartva gyorsan megromolhat. A megfelelő tárolással hosszabb ideig marad friss és zamatos.
Sokan gondolják, hogy a barna tojás egészségesebb vagy jobb minőségű, mint a fehér. De vajon tényleg számít a héj színe? Mutatjuk a tudományos válaszokat és a legfontosabb...
szilva nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és rosttal. Ismerd meg, miért érdemes rendszeresen fogyasztani és készítsd el a 3 legjobb receptünket.
Az air fryerrel gyorsan és egyszerűen készíthetünk ropogós ételeket, de gyakran felmerül a kérdés: használhatunk-e alufóliát?

