A tésztafélék a legtöbb családban vezetik a kedvenc ételek listáját. Hát még, ha azzal tesszük teljessé, hogy változatosan elkészített ragukat töltünk a különféle méretű és...
A lávakő sokkal többre képes annál, mintsem mindig csak pizza készüljön rajta. Ízletes húsokat és zöldségeket éppúgy lehet sütni rajta.
Végre lehet kapni friss zöldbabot, ami olyan ropogós, hogy nem is érdemes sokáig főzni. Gyorsan elkészíthető vacsorákat mutatunk belőle.
Jólesik végignézni a bokrokon vagy az üzletekben pirosló gömbökön. Ilyenkor érik a nagy kedvenc, de mindig maradnak éretlen, zöld termések is a levelek között és ez nem is...
Ha nyár, akkor zöldborsó, abból is minél zsengébb! Az igazi fanatikusok a borsót is borsóval ennék ilyenkor, de azért mutatunk 4 receptet, amire a férjek sem fognak nemet...
A zöldbab az egyik legkönnyebb köret, alig tartalmaz kalóriát. Miért ne lehetne egyből a vacsora sztárja, ami annyira finom, hogy mellékes is, hogy van-e mellette hús.
A húsleves ma már nagyon nem az, amit egykor a nagymamánk rakott elénk, ha betegek voltunk. A probléma a húsállatok tartásával van, aminek szó szerint mi isszuk meg a levét.
A nyársak önmagukban is mutatósak a tányéron, de a legnagyobb előnyük mégsem ez, hanem, hogy egyszerre, gyorsan készül el a hús és a zöldség is rajta.
A magyar piacok, strandok, gasztrofesztiválok megkerülhetetlen étele éppen ugyanúgy kezdte pályafutását, mint a leghíresebb olasz kedvenc, a pizza: a pékek kemencéjében.
A telken, a kertben vagy a kempingezésnél is élvezhetjük a szabad téren, lassú tűznél kavargatott egytálételek utánozhatatlan, füstös aromáját. A baráti beszélgetésekhez is...