Még bőven tart a betakarítási, befőzési időszak, a nyárutó csak úgy ontja magából a zöldségeket, gyümölcsöket. Érdemes minél több egészséges hozzávalót elraktározni a téli...
A legtöbben szeretjük azokat az ételeket elkészíteni, amelyekhez nem kell sok mindent összekenni. Íme, 4 kipróbált recept.
A levesben főtt húsokat második fogásként mártásokkal kínálni idő- és pénztakarékos megoldás a komyhában. Nem utolsó sorban pedig isteni finom!
Természetesen a magyar a legjobb, még ha a csabai és a gyulai kedvelői sosem fognak egyetérteni abban, hogy melyik az igazán jó. De mi a helyzet más népek kolbászaival...
A krumpli az egyik legjobb eledel, ha sok éhes szájat kell jóllakatni olcsón. Nem utolsó sorban pedig finom is.
Az egészséges és sokoldalú gombából a hagyományos gombapaprikás nokedlivel fogáson túl rengeteg ízletes ételt készíthetünk. Kísérletezzünk vele bátran!
Ki mondta, hogy csak gyümölccsel lehet megtölteni egy pitét? Gazdag húsos töltelékkel a vacsora vagy ebéd főfogása lesz belőle!
Ne túl nagy padlizsánokat válasszunk, a zsengébbek könnyebben megpárolódnak. Nagyon kevés olajban süssük a padlizsánt, mert mindet magába szívja.
A laskagombát mindig érdemes karakteres fűszerekkel ízesíteni, mert önmagában eléggé semleges.
A szóját éveken át mint húshelyettesítőt tartottuk számon, pedig igazi természeti csoda. Megvédi a szívünket, csökkenti a változókor tüneteit, fiatalítja a bőrünket, és segít...