A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
A megújulást, az újjászületést, a tavaszt ünnepeljük húsvétkor. Már nagyon ki vagyunk éhezve a friss zöldségekre. Szerencsére a természet gondoskodik rólunk!
Kevés hozzávalóból, pillanatok alatt készül el ez a mennyei desszert.
Csak kettőt kell rajta kavarni és már mehet is a sütőbe ez a szószos édesség.
Kalácspuding, felfújt, szuflé - teljesen mindegy, minek nevezzük, ez a gyors édesség bármikor kihúz a bajból.
Gyorsan változó világunkban egyre fontosabb a vegyszermentes termesztés. A biokertészkedés nem boszorkányság, a konyhakertben is gyakorolhatjuk.
A kávé és a csoki mindig is tökéletes párosítás volt, pláne egy olyan süteményben, amit alig telik időbe elkészíteni.
Érkeznek a vendégek, de nincs sok ideje sütni? Váratlanul beugranak a gyerekek? Ezzel az édességgel alig lesz munkája: egy kis keverés, és mehet is a hűtőszekrénybe!
Nem kell mindig ragaszkodnunk a hagyományos krumplihoz és rizshez. Húsos és zöldséges ételeink is változatosabbak és egészségesebbek lehetnek, ha nyitunk az egyre népszerűbb...