Hazánkban minden harmadik ember érzékeny a tehéntejre, tejfehérje allergia vagy laktózintolerancia formájában. Ám nekik sem kell lemondaniuk a finomságokról, mivel akadnak...
A gulyásnak vagy a vadasnak kihagyhatatlan része, mégis kevesebb marhahúst eszünk. Érdemes pedig visszatérni hozzá, mert nagyon ízletes, és mértékkel fogyasztva egészséges is.
Legtöbben az anyukájuktól és a nagymamájuktól tanulták meg a sütés-főzés alapjait, mások ismerősöktől vagy a netről gyarapítják a tudásukat. Ám a legnagyobb jó szándék...
Sok háziasszonynak gondot okoz, amikor a munkából hazaérve még valami meleg ételt kéne adni a családnak. Nekik segítünk most három bevált recepttel.
Ha kicsivel többet szeretnénk a finom sült húsok mellé, mint a hagyományos krumplit vagy rizst, próbáljunk ki valami mást.
Már február végén is volt, hogy 20 fok fölé emelkedett a nappali hőmérséklet. Ez a növények életét is befolyásolta, korábban virágzanak, teremnek. Mennyire veszélyes az...
Belegondolt már, hogy mi lesz a csatornában a mosogatóba öntött zsíros ételmaradékkal, vagy a WC-be dobott nedves törlőkendőkkel? És hogy milyen károkat okozhatunk velük a...
Sokak szerint a legfinomabb húsétel az oldalas. Szerencsére nem is drága, és inkább idő kell az elkészítéséhez, mint pénz.
Apróra vágott hús, krumpli, sok fokhagyma. Ennyi az aprópecsenye alapreceptje, de híres képviselőjének, a brassóinak legendája is van.
Az édes sütemények ízét kellemesen fanyarrá teheti a kávé, ezért sokan kedvelik őket. Akár a tésztába, akár a krémbe keverjük, a kávé különleges pluszt biztosít.

