Bár azt mindenki tudja, hogy a legdrágább mindig a kidobott étel, mégis előfordul, hogy valamiért nem fogy el időben. Az alábbi trükkjeinkkel tartósítva, hosszabb ideig őrzik...
Új országokkal, új szokásokkal, új ételekkel ismerkedtünk meg a nyáron? Elevenítsük fel őket a konyhánkban!
A családi hagyományokat követve lehetett volna pék is Fazekas Ádám, ő mégis a fagylaltot választotta, amit aztán szó szerint világbajnok szintre fejlesztett.
Az allergiát okozó növények virágzási időszakának könnyezős, orrfolyós, tüsszögős megpróbáltatásai mellett még egy veszélyforrással kell számolniuk az allergiásoknak. Egyes...
Nincs is annál jobb, mint amikor a sülő pékáruk finom illata lengi be a konyhát.
A vágtázó élelmiszerárak egyik következménye, hogy a szemétbe dobott ételek értéke is jóval magasabb lehet az idén, mint amekkora néhány évvel ezelőtt volt. Egy négytagú...
Egy csésze teában, bőrre permetezve, gargalizálva vagy borogatásként: csak néhány lehetőség arra, hogyan élvezhetjük ki a rózsaszirmok számos jótékony hatását.
A kánikulában jól jönnek a levesek, mert nem terhelik meg a gyomrunkat. Ráadásul e heti ajánlatainkat főzni sem kell sokáig, mert a frissen termett zöldségek – mint a...
Meglepő, hogy a rengeteg munka mellett még erre is van ideje.
Nemcsak a mireliten megvásárolt készételeket, zöldségeket, gyümölcsöket érdemes tartani a mélyhűtőben, de a főzésből megmaradt, vagy az akciósan nagyobb tételben megvett...