Van-e nagyobb élvezet, mint egy harmatos nyári reggelen a még hűvös levegőben meginni a reggeli teát vagy kávét, és kényelmesen
elfogyasztani egy finom reggelit?
Gyakran olyan problémák állnak az elhízás és a makacs zsírpárnák hátterében, amire nem is gondolnánk.
A napközis főzelékek réme volt, holott, ha jól készítjük, a magyar konyha egyik specialitása. De léteznek egészségesebb változatai is a sűrítésnek.
A szabadban készült, jellegzetesen füstös illatú és ízvilágú fogásoknak széles a választéka: a babos lecsó, a slambuc, a halpaprikás mind főhetnek tésztával, tarhonyával. És...
Magyarországon régóta közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, ám még mindig számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most egy, a Rama megbízásából...
Kevés olyan étel van, ami nélkül nem tudnánk élni. A bacon biztosan közéjük tartozik. Egyrészt a fantasztikus íze miatt, másrészt azért, mert nagyon sokféleképpen fel lehet...
Ahhoz, hogy a család egyetlen tagjának örömét se rontsák el a tipikus nyári egészségügyi nyavalyák a vakáció alatt, nem árt egy kis odafigyelés.
Májustól késő őszig érik valamilyen gyümölcs a kertben, így bőven akad még tennivalónk a befőzéssel. Hiszen milyen jólesik majd télen a forró tea mellé egy lekváros vagy...
A legtöbben egy finom feketével indítjuk a napot. De vajon hogyan főzhetünk otthon is hasonlóan zamatos, aromás kávét, mint amit a profik készítenek?
A kánikulában kevésbé vágyunk hosszadalmas főzésekre, nehéz ételekre. A mostani zöldségbőségben tegyünk az asztalra könnyű és gyorsan elkészíthető fogásokat, ráadásul együtt...