A napközis főzelékek réme volt, holott, ha jól készítjük, a magyar konyha egyik specialitása. De léteznek egészségesebb változatai is a sűrítésnek.
A szabadban készült, jellegzetesen füstös illatú és ízvilágú fogásoknak széles a választéka: a babos lecsó, a slambuc, a halpaprikás mind főhetnek tésztával, tarhonyával. És...
Magyarországon régóta közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, ám még mindig számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most egy, a Rama megbízásából...
Kevés olyan étel van, ami nélkül nem tudnánk élni. A bacon biztosan közéjük tartozik. Egyrészt a fantasztikus íze miatt, másrészt azért, mert nagyon sokféleképpen fel lehet...
Ahhoz, hogy a család egyetlen tagjának örömét se rontsák el a tipikus nyári egészségügyi nyavalyák a vakáció alatt, nem árt egy kis odafigyelés.
Májustól késő őszig érik valamilyen gyümölcs a kertben, így bőven akad még tennivalónk a befőzéssel. Hiszen milyen jólesik majd télen a forró tea mellé egy lekváros vagy...
A legtöbben egy finom feketével indítjuk a napot. De vajon hogyan főzhetünk otthon is hasonlóan zamatos, aromás kávét, mint amit a profik készítenek?
A kánikulában kevésbé vágyunk hosszadalmas főzésekre, nehéz ételekre. A mostani zöldségbőségben tegyünk az asztalra könnyű és gyorsan elkészíthető fogásokat, ráadásul együtt...
A Mestercukrász agilis versenyzője, Rábai Roxána két évtizeden keresztül Venezuelában élt, de amikor fegyveres rablók támadtak rá, úgy gondolta, jobb, ha visszatér a...
Egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy otthon, saját kezűleg készítsék a fagylaltokat, mert így tudják, mi kerül bele, és a kreativitásukat is kiélhetik. Ehhez adunk most...