A csülök örök kedvenc a tányéron azoknál, akik jót akarnak enni. Pedig sokan alábecsülik ezt a remek alapanyagot.
A rántotta régi kedves reggelink. Az omlett hozzávalóiban és elkészítésében is nagyon hasonlít hozzá, mégsem pont ugyanaz. A különbség éppen elegendő ahhoz, hogy utánajárjunk.
Mexikó leghíresebb fánkja, a bunuelos mindössze 1 milliméteresre nyújtott tésztából készül és a mieinkhez hasonlóan olajban sütik ki.
Mielőtt új kozmetikumokat vennénk, nézzünk körül egy kicsit a hűtőszekrényben és a kamrában is, ugyanis szuper szépítőszereket találhatunk a hajunkra és az arcunkra!
A mexikói konyha sokkal színesebb annál, mint hogy csak csilis bab kerüljön idehaza az asztalra. Érdemes kipróbálni ezt a pikáns marharagut is!
Vacsorára is tökéletes étel ez a krémleves, ami olcsó és laktató.
Sokáig élt a hiedelem, hogy a csípős étel ártalmas, esetleg gyomorfekélyt is okozhat. Mára kiderült, többnyire inkább egészséges.
A Szeszélyes évszakok miatt a legtöbben már humoristaként emlékeznek a 2008-ban elhunyt Antal Imrére, de azt is sokan tudják, hogy valójában zongoristaként kezdte a pályáját...
A krumpli a negyedik a világ leggyakrabban fogyasztott ételei közül. Európában éppoly elmaradhatatlan, mint a rizs Ázsiában.
A menzás „tejbepapi” ébreszthet bennünk kellemes vagy kellemetlen emlékeket, attól függően, hogy rendszeresen lágyra, könnyűre, esetleg csirizesre-csomósra sikeredett-e...

