Lélek

Lebukott! Háremet tart a pasim

Vannak férfiak, akik komoly párkapcsolat mellett sem képesek abbahagyni az állandó flörtölést, sőt, élvezik, ha háremet tudhatnak maguk körül. De miért viselkednek így?
alacsony önértékelés elköteleződés fizikai félrelépés flörtölés hárem hódítási kényszer hűtlenség kötődési probléma külső visszajelzések nárcisztikus személyiségzavar odafigyelés online pszichológus szurovecz kitti törődés villányi gergő

Már megint túl hosszan nézett arra a nőre. Annak a másiknak pedig indokolatlanul hosszan szorította bemutatkozáskor a kezét. A harmadiknak többször is szívecskéket küldött a közösségi oldalon, a negyediknek pedig mindig lájkolja a fotóit. Ráadásul a telefonját a vécére is magával viszi! Akinek a párja így viselkedik, annak nem csoda, hogy gyökeret ver a lelkében az érzés: a férfi, akit szeret, esetleg hűtlen hozzá. Villányi Gergő pszichológus a praxisában nem egyszer találkozott már hasonló helyzettel, és mint mondja, maga a tünet, tehát az állandó hódítási kényszer sokszor ijesztőbbnek tűnik, mint amennyire komoly a szándék a hűtlenségre.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete