Lélek

Jubileumi Terézanyu pályázat: Együtt (s)írunk, együtt nevetünk!

10 év. 4 kategória. 4X250 ezer forintos fődíj. Írj most is magadról, ezzel a közösségedért is teszel!

A Terézanyu pályázat több mint 10 éves története során több ezer nő írta meg a történetét, közel százötvenen kaptak díjat, és a közösségünktől annyi támogatást, hogy megváltoztassák életüket, pályájukat.

A pályázat zsűrije a női összefogás erejének tükre: Akovács Éva főszerkesztő az idén 75 éves Nők Lapját képviseli, Békéssy Olgi alapító – főszerkesztő a nőivalto.hu portált, Fiala Borcsa vezető szerkesztő a wmn.hu-t, Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője, az Emberszemlélet című könyv írója a férfiakat is képviseli.

Írtak nekünk helyüket kereső, tehetségüket kibontakoztatni vágyó nők: például ismeritek Fiala Borcsát? Borcsa az egyik fődíjat vette át D. Tóth Krisztától. Pár éven belül ő maga lett a wmn.hu főszerkesztője.

Írt nekünk Bibók Bea szexuálpszichológus jelenleg a Forbes listán láthatjuk viszont az édesanyjával való ellentmondásos kapcsolatáról. Bibók Bea könyve Ellopott gyermekkor címmel tavaly lett hatalmas bestseller.

4 kategóriában várjuk az egyes szám első személyű, maximum 5000 karakteres írásokat 2024. május 05-ig.

A fődíj 250 ezer forint minden kategóriában. Az összeget vagy a saját közösségednek, vagy egy általad nagyra becsült (mindkét esetben bejegyzett, hazai) egyesület vagy alapítvány javára ajánlhatod fel- és természetesen az egyént is díjazzuk!

  • Női közösségek megtartó ereje – Te kikre számíthatsz, kik támasztanak?
  • Most Te jössz! – Az Eisberg Hungary Kft. jóvoltából külön kategória: mi, nők mit teszünk a saját testi- lelki – szellemi jólétünk érdekében?
  • A kisgyerekes lét boldogsága és szívása, hogyan lehet megteremteni az egyenlő munkamegosztást az újszülött családban? Négykezes, szülőpáros pályázatokat is várunk.
  • Csajok a pult mögött – a munkahelyi közösségekről – milyen együtt dolgozni barátként, szövetségesként, például a kiskereskedelemben dolgozó több százezer nő esetében? A Tesco jóvoltából külön kategóriában várjuk az írásaitokat.

A legjobb írásoknak megjelenési lehetőséget biztosítunk. A pályázat határideje 2024. május 5., éjfél. Beküldés: https://raczzsuzsa.com/palyazat-feltoltese/

Díjátadó a Danubius Hotels támogatásának köszönhetően 2024. október 5., Hotel Helia.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete