Riportok

„Hittem benne, hogy a lehetetlen is lehetséges!”

Két éve májusban Gyulafirátótnál szörnyű baleset történt. Egy autós belecsapódott a másik sávban szabályosan haladó motorosokba. A motort vezető nő azonnal meghalt, a mögötte ülő lányt, Foki Nikit, aki akkor ült először motoron, mentőhelikopter szállította a győri kórházba. Sokan lemondtak róla, de az akarata, a családja és egy különös barátság életben tartja.
aneszteziológus autóbaleset dr. fodor gábor foki niki győri kórház gyulafirátót igaz történet különös barátság mentőhelikopter motorbaleset papp noémi

Arról a szörnyű napról, ami akkor májusban történt, máig nem szívesen beszél a család. Az egész életüket megváltoztatta a telefonhívás, ami a kórházból jött, és amelyben azt közölték a csendes vasárnap délután: a lányuk balesetet szenvedett. Csornáról azonnal Győrbe utaztak, és ott szembesültek vele, hogy Niki a motoros balesetben annyira megsérült, hogy szilánkosra tört a karja, a lába, a medencéje, de a legrosszabb, hogy a nyakcsigolyája is, aminek következtében lebénult.  Az ilyen sérüléseket túlélni sem szokták, s az orvos, aki a leszálló helikopterből kiemelt lányra nézett, azt figyelte, ott van-e még velük a lelke. Nikit három napon át műtötték, próbálták stabilizálni az állapotát. Az édesanyja minden reggel adott neki egy puszit, és arra várt rettegve a folyosón, látja-e még élve a lányát. Niki azonban szerdán kinyitotta a szemét, magához tért. „Minden pillanatra emlékszem azokból a napokból – meséli Niki édesanyja, Gabriella.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video