Sztárok

„Nem vagyok egy  menő rocksztárfazon”

A legendás Piramis együttessel vált országosan ismert zenésszé Gallai Péter. Az énekes-billentyűs igazából sosem akart előtérbe kerülni, jól érzi magát a szintetizátorok mögött. Nem is érti, miért kerestük meg, mivel csak ritkán beszél az életéről.
chicagóba visszamenne elvonó énekes-billentyűs gallai péter hasnyálmirigy-gyulladás holczhaffer csaba piramis együttes rocksztár újra turnézik a piramis

Egy belvárosi kocsmában találkozunk, ez az egyik törzshelye. Mint megtudom tőle, azért pont ez, mert éjjel-nappal nyitva van, és amikor az éjszaka közepén nem tud aludni, akkor leugrik ide bedobni egy italt. A vodkát nem szereti, most mégis azt rendel. „Inkább száraz vörösbort szoktam inni, mert az nem annyira káros. Az orvosok eltiltottak az alkoholtól, de ez a vodka most jólesik” – mondja Péter, miközben azt ecseteli, nem igényli, hogy a média foglalkozzon vele. „Sosem akartam sztár lenni, én inkább egy jól képzett iparosnak tartom magam, aki, miután elvégzi a színpadon a munkáját, hétköznapi életet él. Nem vagyok egy menő rocksztárfazon, a koncertek után hazamegyek, bekapcsolom a tévét, amerikai filmeket nézek, vagy zenét hallgatok” – árulja el Gallai Péter, aki olyan legendás zenekarokban játszott, mint a Piramis és a Bikini.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video