Sztárok

„A humor enyhíti a problémákat”

A színházak ideiglenes bezárása Mucsi Zoltánt is megállásra kényszerítette, nekünk pedig lehetőséget adott egy őszinte beszélgetésre.
a gyáva című darab fanyar humor humorérzék moldvai kiss andrea mucsi zoltán nézőművészeti kft páhy anna szabadúszó színész szerepek színész színművész tóth jános

Mucsi Zoltánt az egész ország ismeri. Minden korosztály rajong érte, egy-egy jelenetével milliókat nevettet meg. Az interjú azonban nem a kedvenc műfaja, ha tehetné, csendben ülné végig az egészet. Zárkózott, érzékeny emberként nincs igazán ínyére, ha faggatják, de fanyar humorát azért megcsillantja. Már megszokta, hogy felismerik az utcán, és nem lepődik meg, ha közös szelfit kérnek tőle. „Igen, már volt, hogy megismertek – nyugtázza a jelenséget – nyilván, ha éjjeliőr lennék, sokkal kevesebben ismernének fel, főleg azért, mert nappal aludnék. Ez velejárója a népszerűségnek, tömegközlekedéssel utazom, soha nem volt ebből kellemetlenségem. Mindig szívesen szakítok erre időt, mert az a két perc nem vesz el semmit az életemből. Igaz, hogy én még az autogramhoz vagyok szokva, de ma a szelfi ugyanazt jelenti” – mondja a színművész.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete