Sztárok

„Az esélytelenek nyugalmával mentem ki külföldre”

Goztola Kristina a legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő külföldön. Több mint hetven nemzetközi produkcióban szerepelt, és számos díjat kapott. A Kapuváron született Kristina a legjobb példa arra, hogy egy magyar településről indulva is a világhírnév kapujában találhatja magát az ember.
angelina jolie cannes-i filmfesztivál dustin hoffman francia film goztola kristina hacktion tévésorozat halmi péter le collier los angeles film awards meryl streep monica bellucci quentin tarantino salma hayek sharon stone színésznő universal stúdió

Goztola Kristina a két évvel ezelőtti cannes-i filmfesztiválon olyan világsztárok társaságában ment végig a vörös szőnyegen, mint Salma Hayek, Quentin Tarantino és Monica Bellucci. De hogyan fordulhat elő, hogy a magyar színésznőt itthon csak viszonylag szűk körben ismerik, miközben Angliában, Franciaországban, Amerikában és Indiában már számolnak vele? „Erre én sem tudok magyarázatot adni, – mondja Kristina –, de talán az lehet az oka, hogy amikor a magyar Hacktion tévésorozat révén itthon már-már kezdtem ismertté válni, elmentem Londonba.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete