Lélek Sztárok

Marsi Anikónak egyáltalán nem jött be Gábor, mégis mindent elsöprő szerelem fűzi hozzá

Anikó nem tagadja: kevés emberrel fordul elő, hogy még ugyanabban az évben megy férjhez, amikor elvált. Vele ez történt, ám egy cseppet sem bánja, mert ez hozta meg számára a megérdemelt boldogságot.

Barátaik szerint ritkán látni két ennyire összeillő embert, mint Anikó és férje, Gyarmati Gábor. Sugárzik róluk a harmónia, kéz a kézben, összebújva járnak, a férfi a széltől is óvja kedvesét, aki kivirult a gondoskodó szerelemben.

Korábban együtt taxiztak

A Tények híradósa és a vállalkozó Gábor nem is tudja megmondani, hogy pontosan mikor és hol találkoztak életükben először. Lehetett ez valamilyen rendezvény vagy egy taxi utastere is, hiszen a férfi egykori párja, Szulák Andrea mellett a sztárvilágban is meg-megfordult, de évekkel ezelőtt dolgozott taxisként is. Állítólag már akkor felfigyelt a csinos tévésre, akit gyakran fuvarozott. Beszélgettek utazás közben, igaz Anikónak egyáltalán nem jött be Gábor, de lehet, hogy csak azért, mert mind a ketten életük más-más szakaszában tartottak. Hosszú ideig nem találkoztak, hiszen Marsi Anikó visszavonult a nyilvánosságtól, és évekig külföldön élt a családjával.

A TV2 felkérésére, hét év után 2016-ban tért vissza a képernyőre, és azóta vezeti Gönczi Gáborral közösen a Tények című hírműsort. Ezután már ritkábban nyilatkozott a magánéletéről, így az is utólag tudódott ki, hogy a házassága Palik Lászlóval nem akkor került először válságba, amikor a nyilvánosság számára is kiderült, hogy már jó ideje külön élnek.

A gyerekek is bátorították

Aztán véletlenül, de szó szerint újra összefutottak Gáborral. Anikó évek óta napi rendszerességgel fut a Normafánál, a sport sokat segített neki élete nehéz időszakában is, amikor 18 évig tartó házasságának kudarcát kellett feldolgoznia. Ez idő tájt köszönt rá edzés közben Gábor, akivel a beszélgetések során olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy egy alkalommal a férfi felajánlotta, készítsék közösen a vacsorát. Ezután felgyorsultak az események.

Bár Anikó saját bevallása szerint sokáig úgy érezte, neki a válás után csak a gyerekeire szabad koncentrálnia, ám épp Vilmos és Vince volt az, akik megerősítették édesanyjukat abban, hogy Gábor számukra is szimpatikus. A férfi kedves, segítőkész stílusa hamar meg­győzte a tévés barátait is. Így azon sem csodálkozott senki, amikor idén nyáron Gábor mint menyasszonyára hivatkozott a közösségi oldalán.

Újrahasznosított esküvői kellékek

Marsi Anikó nem ragaszkodott ahhoz, hogy másodjára is férjhez menjen, de mivel Gábornak még nem volt házassága, így azonnal igent mondott, amikor feleségül kérte. A férfi úgy fogalmazott egy tévés interjúban, hogy neki 46 évig kellett várnia az igazira, mert bár több kapcsolatban is élt, de egyetlen nő mellett sem érezte azt, hogy feleségül szeretné venni.

Hogy szerelmük valós és nem a külvilágnak szól, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem akartak hetedhét országra szóló lakodalmat, inkább romantikus, meghitt esküvőre vágytak. Választásuk Balatonfűzfőre esett, s mivel Gábornak a kilences a szerencseszáma, így azt is azonnal tudták, hogy kilencedik hó kilencedik napján fognak egybekelni.

A napfényes péntek délelőtti ceremónián csak a szülők, testvérek, tanúk és a menyasszony kisebbik fia vett részt. Mivel fontos számukra a környezettudatosság, Anikó esküvői miniszoknyája egy leselejtezett, virágos sötétítőfüggönyből készült, karikagyűrűiket pedig egy olyan rézkábelből csavarta az ékszerész, amely a közösen vásárolt házuk falából való. Azt a házat sohasem szeretnék eladni, mint ahogy abban is biztosak, hogy a szabad ég alatt kötött esküjüket sem fogják felbontani soha.

Szenvedélyes kapcsolat

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor 2022. 09. 09-én házasodott össze. Az ezotériában a kilences szám a nagyfokú védelmet jelöli, ám ha összeadjuk az esküvő napjának dátumát, a numerológia szerint újabb érdekes eredményre juthatunk.

(2+0+2+2+9+9=24=6) A hatos a szerelmesek és a nagy döntések száma a Tarotban, amely arra utal, hogy hatalmas szenvedély fűzi össze ezt a kapcsolatot.

Fotó: Olajos Piroska, Tv2, Instagram

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete