Sztárok

Ön dönti el: Kik legyenek 2022 legstílusosabb sztárjai?

Szavazzon és nyerjen páros wellnesshétvégét egy hazai luxusszállodába!

A Story.hu és a Story Magazin keresi a legegyedibb, legelegánsabb és a legjobban öltözött sztárokat. Azokat a hírességeket, akiknek a megjelenése motivál, akiktől el lehet lesni az elegancia lényegét vagy épp ellenkezőleg, a művészekre jellemző bohókás stílust.

A story.hu olvasói 2022.11.17. és 2022.11.23. 23:59-ig adhatják le szavazataikat, egyúttal nyereményjátékban is részt vehetnek. A részvételhez nem kell mást tenni, mint szavazni az online szavazólapon a Legjobban öltözött műsorvezetőre, színésznőre, énekesnőre és sármőrre. Mind a négy kategóriában a megadott 8 név egyikére kell szavazatot leadnia. A nyereményjáték során 3 db 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness vouchert sorsolunk ki a LUA Resort Luxusszállodába.

Legyen Ön a 7. zsűritag!

A szavazásban az olvasókon kívül szakmai zsűri is részt vesz: Pataki Ági modell, filmproducer, Holdampf Linda stylist, Ernyey Béla színművész, Janositz Johanna a CCC Hungary Shoes Kft. Marketing Managere, Mihalik Andrea a C&A Marketing Communications Hungary PR- és event Coordinatora, valamint Sebó Krisztián az Answear.com S.A. Country Managere.

Az online szavazólapot IDE kattintva nyithatja meg.

A játékszabályzattal kapcsolatos további információkat ezen a linken talál.

Szavazásra fel! Szóljon bele Ön is, kik legyenek 2022 legstílusosabb hazai hírességei!