Lélek Sztárok

Az örömapa és a vőlegény is zokogott: Agárdi Szilvi menyegzője úszott az boldogság könnyeiben

Férje, Gergő gyönyörű szavakat súgott a fülébe, amikor mellé állt az oltár előtt.

Agárdi Szilvi Krakkópusztán ment férjhez júliusban. A minősített hegesztőként dolgozó Gergőt sosem látta, de ez nem von le a szerelmükből. „Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem úgy, hogy csak a belső értékeit néztem. Persze mondták, milyen jóképű, de minket tényleg a szeretet köt össze. Elfogadta, hogy én más szeretetet érzékelek a világból, és így szeretett belém” – nyilatkozta a vak énekesnő a Storynak.

A szertartáson először az énekesnő párját, Gergőt kísérte az oltárhoz az édesanyja, majd Agárdi Szilvi következett az édesapjával, aki természetesen nem bírta ki könnyek nélkül. Az édesapa nagyon meghatódott, hogy a lánya férjhez megy.

„Szilvi apukája sem bírta ki sírás nélkül. Nagyon megható pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni” – nyilatkozta a Story magazinnak Agárdi Szilvi párja, Gergő.

Az énekesnő elmondta, hogy ő is nagyon közelállt a síráshoz, de tudta, hogy a sminkje miatt nem teheti. Az énekesnő a a vonulásunk alatt azonban visszagondolt arra a kislánya, aki önbizalomhiánnyal küzdött, most pedig ott állt az édesapja mellett, és tudta, hogy hamarosan megváltozik az élete.

„Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került be még egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt” – mondta. Az énekesnő az oltárhoz érve hallotta, hogy a párját rázza a zokogás:

„Azt súgta nekem, hogy gyönyörű vagyok, és hogy el se hiszi, hogy itt állunk. Én próbáltam magam tartani, de belül én is sírtam” – tette hozzá Agárdi Szilvi.

Fotó: Blahó Tímea

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete