Címlapsztori Sztárok

Még az idén férjhez megy Agárdi Szilvi: „Még nem lakunk együtt, a közös életünket az esküvőnk napján kezdjük el”

Hamarosan férjhez megy a Csináljuk a fesztivált! idei évadának győztes énekesnője. Bepillanthattunk az esküvői készülődés kulisszatitkaiba, és kiderült az is, hogy a fiatalok friss házasokként kezdenek közös életet.

Már nem izgul, sokkal inkább várja a nagy napot, amikor álomszép menyasszonyi ruhájában belép az esküvői szertartásra. Egy ideje tréningezi a lelkét, hogy ne pityeregjen örömében és meghatottságában a ceremónián. Szilvi elárulta, csak azt sajnálja, hogy a nagy pillanatban nem láthatja a szerelme arcát.

Keresik a közös otthonukat

„Vakon megbízom benned, mondta Gergő, amikor nekiálltunk esküvőt szervezni – kezdi nevetve Agárdi Szilvia. – Az életünk fontos része a humor, ezek a poénok bőven beleférnek, elveszik a helyzetek élét. Mit ne mondjak, elcsodálkoztam, amikor nem sokkal később a dekorációs cég munkatársa tőlem kérdezte, milyen színek legyenek. Szóval, csoda izgalmas ez a helyzet. Hozzá kell tenni, nem vagyok hisztis menyasszony. Sok mindent szerveztem már életemben, így most is igyekeztem nyugodt maradni. Körbetelefonáltam a megfelelő szakembereket, és ezzel már el is indult a szervezési folyamat. A részleteket, például, hogy milyen szalvéta legyen a vacsorán, segítséggel oldom meg. Olyan, amilyennel a vendégek elégedetten meg tudják törölni a szájuk szélét – meséli vidáman az énekesnő, majd hozzáteszi: nem szerveznek hetedhét országra szóló lagzit. Csak azok lesznek ott, akik igazán fontosak számukra. A fehér ruhához azonban ragaszkodik.

Órákig válogatott a menyasszonyi ruhák között

„Korábban már felkértek menyasszonyiruha-modellnek, de a saját esküvőmre egész más volt kiválasztani a ruhát. Kezdjük ott, hogy szeretem a sellő fazont, de az nem lett volna túl kényelmes, így bő két órán át próbálgattam a szebbnél szebb ruhákat, mire meglett az igazi. Gergő nem látta, majd csak az esküvőn fogja. Nem csak ebből a szempontból vagyunk hagyománytisztelő pár. Mi még nem lakunk együtt. A közös életünket az esküvőnk napján kezdjük majd el. A leendő otthonunk kiválasztása folyamatban van” – árulja el.

Órákig válogatott a menyasszonyi ruhák között

Mindketten sírtak a boldogságtól

Gergő az elmúlt egy évben nagyon belejött abba, hogy a szerelmének közvetítse a világot. Szilvi szerint kezdetben furcsa lehetett a vőlegénye számára, hogy ő reggeltől estig csak kérdez, kérdez és kérdez, hogy mindennel tisztában legyen, ami körülötte zajlik.

„Gergő megtanulta mellettem, hogyan kell egy vak embernek segíteni. Ez nem egyszerű feladat. Mindkét oldalról nagyfokú türelemre és elszántságra van szükség. Nagyon megható volt, amikor a kapcsolatunk egyéves évfordulója után egyszer csak a szántóföldön elszavalta nekem a saját versét, majd elmondta, hogy most letérdelek eléd, előveszem a zsebemből a pici, királykék dobozt, majd átadok neked egy cirkónia kövekkel díszített aranygyűrűt. Mindketten sírtunk a boldogságtól. Azóta is ez a törődés és odaadás jellemző a vőlegényemre, a tenyerén hordoz engem.” Szilvi és Gergő között nincs féltékenykedés, a kezdet kezdetén megbeszélték, hogy megbíznak egymásban.

„Egy civil foglalkozású embernek nem könnyű megemészteni, hogy a másik élete a nyilvánosság előtt zajlik, és olykor más férfiak is bepróbálkoznak nálam. Nekem ugyanígy nem egyszerű, hogy Gergő ugyancsak jóképű fiatalember, és mióta együtt vagyunk, különösen sok nő követné a közösségi oldalain. Abban maradtunk, inkább a kapcsolatunk építésén dolgozunk. Az, hogy engem választott élete párjának, nekem több, mint elég bizo­nyíték a szerelmére. Én is vakon megbízom benne” – teszi hozzá nevetve.

Gergő a saját versével kérte meg Szilvi kezét

Jóra fordultak a dolgai

Mióta Gergő belépett Szilvi életébe, minden szebb és jobb lett. „Most, hogy a vőlegényem oldalán boldog vagyok, kinyílt számomra a világ. Hiszem, hogy a Csináljuk a fesztivált! című műsorban az előadásom azért volt átütő erejű és megható, mert szívből úgy éreztem, hogy jól vagyok, és Gergővel kiteljesedett az életem” – árulja el az énekesnő, akinek szárnyal a karrierje, rengeteg fellépése lesz ezen a nyáron.

Büszke a vőlegényére

A leendő férj hegesztőként dolgozik. „Gergő nagyon szereti a szakmáját, én pedig büszke vagyok rá, hogy kétkezi munkát végez. Egész más nézőpontból látja a világot, mint én. Amikor beszélgetünk, gyakran megvilágít olyan szempontokat, amelyekre még csak nem is gondoltam. Gergő két lábbal a földön jár. Jól kiegészítjük egymást” – meséli Szilvi.

fotó: Olajos Piroska, Blahó Tímea, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete