Lélek Sztárok

Voith Ági örül, hogy senki nem lett színész a családjából: A mi pályánk nagyon nehéz, kiszolgáltatott

Amikor Bodrogi Gyulával közös fia, Ádám kicsi volt, rendszeresen lépett fel a szüleivel, unokája, Enikő pedig a zenei pályán mozog.

A színésznőnek egy fia és két unokája van. „Csak Enikő folytatja a művészi pályát. A 22 éves fiúunokám, Bence okos srác, jó matematikus, informatikát fog tanulni.

A fiam, Ádám pedig a Bodrogi Kúria tulajdonosa. Amikor Ádám kicsi volt, Bodrogi Gyulával sokszor vittük magunkkal a színházi előadá­sainkra, néha még hármasban is felléptünk, de a gyerekünket nem vonzotta a színpad. 18 éves korától a saját vállalkozásait viszi. Egy kicsi üzlettel kezdte a körúton, aztán lett egy varrodája, majd egy budai étterme, évek óta pedig a szállodaiparban érdekelt. Ügyes üzletember. Most már látom, Ádám sokkal jobban járt, hogy nem színész lett.”

Voith Ági színésznő, és unokája Bodrogi Enikő

„Enikő tehetséges, szép karriert jósolok neki. Nagyszülőként hatalmas öröm volt látni, hogy milyen nagy tapsot kapott. Örülök, hogy az unokám nem színésznő lett, mert a mi pályánk nagyon nehéz, kiszolgáltatott. A kétszeres Kossuth-díjas édesanyám, Mészáros Ági színésznői karrierjét is kettétörte a politika. Az 56-os események után már nem a tehetségéhez mérten foglalkoztatták, pedig előtte ő volt az ország egyik legnépszerűbb sztárja. Remélem, hogy Enikő énekesnőként könnyebben boldogul. A művészi pálya elején jár, de kitartással, szorgalommal a csúcsra érhet. Jó helyen kezdte, rögtön egy nagy nézettségű tehetségkutató tévéműsorban, az X-Faktorban, tehát a nevét hamar megismerte a közönség, most már csak az kell, hogy slágereket írjon.”

Óriási sikerük volt a Szenes Iván Emléknapon

Fotó: Nagy Zoltán, Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete