Uncategorized

Krausz Gábor a „tápláléklánc aljának” érezte magát otthon: ez vezetett a szakításhoz?

Az egykori álompár hat év boldogság után mondott búcsút egymásnak.

Távol álljon tőlünk, hogy pálcát törjünk az énekesnő felett, de Gabi nem könnyű eset. Folyamatos imádatot, figyelmet és törődést igényel. Nagy érzelmi amplitúdóval működik, és akkor érzi elemében magát, ha ezer fokon ég.

Krausz Gábor, Tóth Gabi, Vera és férje, Pauli Zoltán

„Azt szoktam mondani, hogy itthon én vagyok a tápláléklánc alja” – nyilatkozta Krausz Gábor tavaly nyáron az egyik napilapnak. A beszédes mondat sokat elárult arról, hogy milyen is volt náluk a légkör. Az énekesnőt jól ismerők szerint Gabi olyan, mint egy szikrázó karácsonyfa, ami nem is lenne baj, de a fenyőfáról két hét után lekerülnek a díszek, az énekesnő pedig az év 52 hetében szeret ragyogni. Nem született még olyan férfi, aki ezt a figyelmet folyamatosan fenn tudná tartani számára. Tóth Gabi korábbi szerelmei (A megasztáros Bálint Ádám és Palcsó Tamás, a focista Rasztovits Dávid, a táncművész Markó Róbert, Judy egykori dobos férje, Nagy Roland, az X-Faktorból megismert Trap kapitány) erről hosszasan tudnának mesélni. Tóth Gabi persze máshogy látja önmagát.

„Csak az bosszant, hogy a korábban hozzám közel álló emberek hamis képet festenek le rólam. Kezelhetetlen, idegesítő nőszemélynek állítanak be, akivel nem lehet kijönni, miközben nem ilyen vagyok” – nyilatkozta korábban a Meglepetésnek, majd arról beszélt, hogy ő nem olyan kibírhatatlan, mint amilyennek mondják.

„Nagyon önzetlen és érzékeny vagyok, elpityergem magam mindenféle apró dolgon. Az empátiás készségemet is otthonról hoztam, a szüleim is ilyenek, és én is magam elé tudom helyezni mások problémáját. Házias is vagyok. Például szívesen főzök. A jókai bableves és a  csirkepörkölt a specialitásom. Meg is lepődnek az ismerőseim, amikor megtudják, hogy jól főzök. A mai lányok ugyanis már nem nagyon szorgoskodnak a konyhában. Én a szüleimtől, nagyszüleimtől megtanultam a háztartás alapjait.”

De úgy látszik, ez a jó tulajdonsága sem volt elég ahhoz, hogy a házasságát megmentse. A kislányával maradt édesanya számára a hogyan tovább kérdéses. Egyfelől a megosztó személyisége miatt nem lesz könnyű visszanyernie a közönség szeretetét, másfelől férfi legyen a talpán, aki egy ilyen vadóc és ellentmondásos múlttal rendelkező sztárt felvállal, és elég erős hozzá, hogy kordában tartsa.

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete