Címlapsztori Sztárok

Cooky minden vágya egy kislány, de már lemondott róla: „Mi két gyereket tartunk reálisan vállalhatónak”

Öröm rájuk nézni, olyan gyönyörű család! A szülők mindent megtesznek azért, hogy Kevinnek és Nátánnak vidám gyerekkora legyen. Cooky és Debi hét év után sem házasodott össze, de ez nem von le a szerelmük értékéből.

Az érdi házban minden arról szól, hogy a gyerekek jól érezzék magukat benne. A fiúk szobájában csúszda – ébredés után az emeletes ágyról a puha szőnyegre csúsznak le –, a kertben egy kisebb úszómedence, a fedett teraszon pedig fűthető jakuzzi, amit rossz idő esetén is lehet használni.

„Imádjuk, hogy kertes házban lakunk. Innen szinte ki sem kell mozdulnunk, olyan, mintha egész nyáron vakációznánk” – mondja a családfő. Az öt és fél éves Kevin és a négyéves Nátán óvodába jár, de idén kicsit tovább tart számukra a szünet.

Kevin és Nátán jó testvérek, nagyon összetartanak

„Hamarosan meglátogatjuk az édesanyámat Franciaországban. A srácok nagyon szeretik a nagymamájukat. Kevin és Nátán számára meglepetés, hogy a párizsi Disneylandbe is elmegyünk. Szerintem imádni fogják a játékokat és a látványos attrakciókat. Debivel azon vagyunk, hogy a fiainknak maradandó élményeket adjunk. Én azt is szeretem, ha látják a munkámat, tudják, hogy mivel foglalkozom, vagyis ahová csak lehet, velem jönnek. Már voltak a Rádió 1 stúdiójában és a Budapest Park színpadán is táncoltak, miközben DJ voltam.”

Jó, hogy kicsi a korkülönbség

A két gyerek két különböző karakter. Kevin sportosabb, mozgékonyabb, négyéves kora óta focizik. Az FC Barcelona labdarúgóklub hivatalos magyarországi akadémiájára jár.

„Az edzők tehetségesnek, nagy reménységnek tartják Kevint. Örülnék, ha focista lenne, mert szenvedélyesen rajongok a labdarúgásért. Az öccse, Nátán muzikális, szépen rajzol, és szereti a logikai játékokat. Szerencsések vagyunk. A fia­ink egészségesek, jól neveltek, nem rosszalkodnak. Sokat foglalkozunk velük. Hétköznap szinte mindig együtt vagyunk, csak hétvégén járok fellépni, és akkor megy a rádióműsorom, a Cooky Weekend is.”

„Nagyon jónak tartom, hogy a gyerekek között csak másfél év a korkülönbség – veszi át a szót Debó­ra. – Szeretik egymást és összetartanak. Nem túlzottan elevenek, mivel lekötik egymás figyelmét, eljátszanak közösen. Nátán születésekor persze nehéz volt, hiszen egy újszülöttről és egy másfél éves kisbabáról egyszerre gondoskodni nem egyszerű, de mostanra beállt az ideális életritmusunk.”

Felelősségteljes szülők, harmadik gyereket már nem terveznek

A gyerekek mellett nincs idő a táncra

Cooky régebben azt nyilatkozta, minden vágya egy kislány. A házaspár lemondott a harmadik gyerekről.

„Racionálisan kell nézni a dolgokat. A mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz. A fiainknak minden lehetőséget meg szeretnénk adni, a harmadik gyereknek már nem biztos, hogy ugyanazt tudnánk nyújtani, amit nekik. Debivel felelősségteljes szülőknek tartjuk magunkat, ezért csak annyi gyereket vállalunk, amennyiről gondoskodni tudunk” –  mondja az édesapa.

„Én háromgyerekes családban nőttem fel – folytatja Cooky 26 éves párja. – Van egy bátyám és egy húgom. Láttam a szüleimen, hogy mennyit kellett dolgozniuk azért, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Mi a két gyereket tartjuk reálisan vállalhatónak. Szeretnék még én is dolgozni, megvalósítani az álmaimat. A versenytáncról lemondtam, hiszen két gyerek mellett már nem kivitelezhető, hogy visszatérjek a színpadra. A táncot csak profi szinten érdemes csinálni, fél gőzzel nem.”

Szécsi Debóra jelenleg sikeres influenszer, a közösségi oldalára tölt fel tartalmakat. „Egy közös vállalkozást is elindítottunk. Imádjuk Dubajt, többször nyaraltunk ott. Helyi ingatlanok értékesítésével is elkezdtünk foglalkozni. Biztonságos és élhető hely, befektetésnek is kiváló egy dubaji lakás” – hívja fel a figyelmet Cooky.

Debi kicsit elnézőbb a fiúk nevelésével kapcsolatban

Nem szereti, ha a kanapén esznek

A pár hét éve van együtt. Azt szokták mondani, hogy ez az első kritikus időszak egy hosszú távú kapcsolatban. „Mi ezt nem érezzük. Nagyon jól működünk együtt. Vitáink sincsenek, maximum a gyereknevelésben kisebb apróságok. Például Krisztián – én az igazi nevén hívom Cookyt – nagyon pedáns, nem szereti, ha a srácok a kanapén eszik a lekváros kenyeret. Én elnézőbb vagyok, nem szólok rájuk.”

Cookyék még nem házasodtak össze, de ez nem von le a szerelmük értékéből, a kapcsolatuk mélységéből. „Kevin születése óta mi egy család vagyunk. Úgy éljük a hétköznapokat, mintha hivatalosan is férj és feleség lennénk. Mindketten boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk a másik felünket. Szerelmes vagyok Debibe. Gondoskodóbb és jobb anyukát pedig el sem tudnék képzelni a fiaimnak. Minden tökéletes.”

A repülés az örök szenvedélye

Több mint tíz éve készül arra, hogy kereskedelmi pilóta legyen, vagyis utasszállító gépet vezessen. „Rengeteg pénzt és energiát fektettem a szenvedélyembe. Letettem a pilótavizsgát, és az orvosi alkalmassági vizsgálatot is teljesítettem. Évente kell hosszabbítani a pilótaengedélyt. Jelenleg tárgyalok arról, hogy valamelyik nagy légitársaság alkalmazásába kerüljek. Sokan azt hiszik, hogy én mindig csak humorizálok, és talán komolytalannak is gondolnak. Pedig felelősségteljes embernek tartom magam. Amikor a pilótafülkében ülök, tisztában vagyok azzal, hogy emberéletekért felelek” – mondja a  sétarepüléseket már végző pilóta.

Fotó: Sándor Berill

Smink: Szabó Lilla • haj: Rédli Ági • Stylist: Bendes Bianka • Ruha: Mohito, Reserved, Van Graaf, Zara

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete