Lélek Sztárok

Máris a következő babára gondol Németh Kristóf mindenórás felesége, Zita: „Olyan rossz, hogy már csak rövid ideig leszek várandós”

Valószínűleg a kiírtnál hamarabb megszületik a színész harmadik gyermeke, és felesége, Zita már most azon gondolkozik, jó lenne egy kislány is a családba.

A házaspár nagyon élvezi ezt a várakozással teli időszakot.

„Békés családi idill van most nálunk. Az első házasságomból született, majdnem 16 éves nagyfiammal, Lócival együtt izgatottan várjuk a következő heteket. Imádom a feleségem várandós pocakját, és Zita is nagyon élvezi az áldott állapotot” – mondja a családfő.

„Épp a minap gondoltam arra, hogy számomra a terhesség nem teher, és olyan rossz, hogy már csak rövid ideig leszek várandós. Kifejezetten szeretek kismama lenni, és nem akarok belegondolni abba, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor terhes vagyok.”

Zita gyönyörű kiamama

A jövőt illetően Zita azt mondja, soha ne mondd, hogy soha! „Jó lenne egy kislány is a családban!” – árulja el, Kristóf helyesléséből pedig arra következtetek, hogy ő sincs ellene a további családbővítésnek. De ne szaladjunk előre az időben, hiszen most még minden a leendő újszülött körül forog!

„Úgy alakítottam a nyaramat, hogy én is szülési szabadságra megyek – meséli nevetve Kristóf. – Július közepéig vállaltam fellépéseket, utána néhány hétig itthon leszek, és a feleségemnek segítek. Örülünk annak, hogy nyári születésű lesz a kisfiunk, mert így sokat tudunk együtt lenni, összeszokik a kis csapatunk. Levinek az oviban, Lócinak a középiskolában nyári szünete van, így ő is sok időt tölt velünk.”

Fotó: Forgács Bea

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete