Lélek Sztárok

Évtizedek óta nem látta a fiát Ihos József: „Nem alakult ki köztünk apa-fia kapcsolat”

Ihos és első felesége akkor vált el, amikor Zoli fiuk még csak négy éves volt. Az édesapának csak sejtései vannak arról, mit csinál most a fia.

A humorista első házassága nem sikerült. Abból a kapcsolatából született egy gyermeke.

Négyéves volt a fiam, amikor az édesanyjától elváltam. Sajnos nem alakult ki köztünk apa-fia kapcsolat. Úgy tudom, Zoli az építőiparban dolgozik. Régen találkoztunk utoljára, bizalmas viszonyban sosem voltunk. A válásom után azt hittem, hogy örökre agglegény maradok. Hatvan felett döntöttem úgy, hogy újra megnősülök. A második házasságom minden elvárásomat felülmúlja. Mindig vonzódtam a nálam fiatalabb hölgyekhez, Évi is húsz évvel fiatalabb. A testi vonzalmon túl a párom belső tulajdonságaiba is beleszerettem, sok közös témánk van. Évi a konyhában is ragyog. Istenien főz, ami a haskörfogatomon jól látszik” – meséli nevetve.

Ihos József olyan jól érzi magát a felesége mellett, hogy most már csak elvétve utazik Budapestre. „A Rádiókabaré felvételei vagy a fellépések miatt szoktam csak autóba ülni. A koromnak megfelelő mennyiségű szereplést vállalok. Nem érzem cikinek, ha azt mondják rám, retrósztár vagyok, hiszen a 90-es években voltam csúcsra járatva. Akkoriban egy hétvége alatt 7-8 fellépést is megcsináltam.”

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete