Lélek Sztárok

Többször került a tönk szélére Som-Balogh Edináék házassága: korábban is tárgyalt már ügyvéddel

Bár kívülről meseszerűnek és boldognak tűnt Som-Balogh Edina és Som Krisztián házassága, valójában a tizenegy év alatt komoly mélypontjaik voltak. Többször került már szóba közöttük a válás, a színésznő korábban egy ügyvédet is felkeresett emiatt.

Sokakat derült égből villámcsapásként ért, amikor a múlt héten kiderült, a Barátok közt egykori sztárja és zenész férje a válás mellett döntöttek. Mint Edina akkor elmondta, voltak mélypontjaik a házasságuk alatt, ám a két gyermekük miatt végül mindig túllendültek a problémákon és folytatták a közös életüket, miközben egyre jobban elhidegültek egymástól. Végül a színésznő volt az, aki kimondta, itt a vége, majd új otthonba költözött a gyerekekkel – írja a Blikk.

A lap szerint azonban nem csak kisebb vitákról, súrlódásokról volt szó, Edina néhány éve már olyannyira komolyan gondolta, hogy különválik a férjétől, hogy lépéseket is tett ez ügyben. A Blikk szerint felkeresett egy ügyvédet, akitől konkrét segítséget kért azzal kapcsolatban, hogy mi a hivatalos teendője, ha fel akarja bontani a házasságát.

„Akkor fogalmazódott meg benne először igazán, hogy talán jobb lenne nekik külön. Megkereste egy jogász ismerősét, akivel többször is tárgyalt. Megkérdezte, mi a menete egy ilyen eljárásnak, illetve ehhez neki mit kell tennie. Még egy vagyonmegosztási tervezetet is készíttetett, amelyben pontosan fel volt vázolva, miként osztozhatnak a közös javakon” – mesélte a házaspár egyik ismerőse.

„Végül akkor hivatalosan nem indították el az ügyet, mivel az utolsó pillanatban úgy döntöttek, megpróbálják rendezni a házasságukat. Akkor úgy tűnt, mindez sikerült is, és ha időnként csikorgott is a gépezet, egészen mostanáig együtt maradtak.”

Fotó: archív