Sztárok Uncategorized

Nem fogja elhinni, mibe rejtette az eljegyzési gyűrűt Sárközi Ákos

Ha ez nem volna elég meglepő, nézzék csak meg az esküvői menüt.

A Michelin-csillagos séf és festőművész felesége idén nyáron ünneplik második házassági évfordulójukat, és amikor Ákost saját éttermében, a Textúrában arról kérdeztük, milyen volt férfi fejjel a hosszas előkészület, szinte a séfköpenyét eldobva, gyermeki lelkesedéssel kezdi mesélni, hogy elképesztő élmény volt számára.

„Nálunk nem az esküvőszervezéssel volt sok teendő, hanem a lánykéréssel. Óriásplakátot béreltem Évinek a közös kedvenc fotónkkal a Deák téren, majd kibéreltem egy Dunára néző lakosztályt, és ott húztam fel az ujjára a gyűrűt, amit egy hatalmas, egyméteres Túró Rudiba rejtettem. Az eljegyzés olyan volt, mint mi, vidám és meglepetésekkel teli. De az esküvőnk sem nevezhető hagyományosnak. Ketten voltunk végig, egyedül a fotós jött velünk, át
a Balaton egyik pontjáról a másikra. Tihanyban kötöttünk ki, ahol az esküvői menü egy sajtos-tejfölös lángos volt, míg az esküvői torta egy palacsinta – mondja a séf hatalmas mosollyal az arcán. – Így ünnepeltük meg a szerelmünket, egyszerűen, boldogságban és szeretetben telt a mi nagy napunk.”

Kiemelt kép: Pintér Árpád

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete