Sztárok

Andrei Mangra: Szeretnék szerelmes lenni, de ki fogadna el?

Rubint Réka partnere lesz a Dancing with the Stars hamarosan induló, új évadában a tavalyi széria győztese. A páros már most lelkesen gyakorolja a tánclépéseket.

A 31 éves táncos korábban személyesen nem ismerte a fitneszladyt, de nagyon reméli, hogy hónapokig össze lesznek zárva, mert ez azt jelentené, hogy a közönség és a zsűri is szereti majd a közös produk­cióikat. „A tavalyi évadot Tóth Andival megnyertem, most sem szeretnék rosszabbul teljesíteni. Réka nagyon elszánt és maxima­lista. Minden porcikájával készül a versenyre. Néhány táncpróba már volt a szentendrei házukban, és Balin is együtt voltunk 12 napig” – mondja Andrei.

Réka augusztus közepén Alakreform tábort tartott az egzotikus szigeten, és úgy gondolta, a felkészülést ott is folytatnia kell. „Külön szállodai szobánk volt, de mindennap találkoztunk, és gyakoroltuk a tánclépéseket. Azonnal feltűnt, hogy nagyon jó a koordinációs képessége. Szerintem már az első tévéadásban nagy meglepetést fogunk okozni a parketten.”

Andrei az első évadban Gabriela Spanic táncpartnere volt, a másodikban Tóth Andit tanította. A dél-amerikai színésznővel a mai napig tartja a kapcsolatot. „A műsor után meghívott magához Mexikóba. Nagyon kellemes időt töltöttünk együtt. Azóta is gyakran beszélünk, de a nagy távolság miatt idén még nem találkoztunk, mert nem jutott időm nyaralásra.”

Anyukája fedezte fel

Szülei Nagyváradon élnek. Édesanyja, Körmendi Valéria tánctanár. Annak idején ő készítette fel a fiát a nemzetközi versenyekre. „Kisgyerekként nem akartam táncos lenni, de a suli után ott ragadtam a próbateremben. Anyukám látta, hogy jó ritmusérzékem van, ezért kezdett el foglalkozni velem” – meséli a világbajnokságokon is eredményesen szereplő Andrei.

A Romániában született táncos az itteni sikerei miatt Magyarországra tette át a székhelyét. „Most Budapest belvárosában bérelek egy lakást. Rugalmas vagyok az otthonomat illetően, hiszen annyi városban – Los Angeles, Berlin, Brüsszel, Bukarest – laktam már. Mindig ott érzem jól magam, ahol a feladatok várnak. Nem jelent gondot bármikor továbbállni.”

Andrei vágyik arra, hogy társa legyen, de már évek óta egyedül él. „Nagyon szeretnék szerelmes lenni, de manapság nem olyan egyszerű párt találni, komoly kapcsolatot kialakítani. Sokat dolgozom, szinte csak aludni járok haza. Most is a munkám miatt utaztam Balira. Ki fogadná el, hogy alig vagyok otthon, és majdnem két hetet kell várni rám?”

Fotó: Fülöp Dániel

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete