Lélek Sztárok

Majkának fél év kellett, mire kiheverte Kiss Ramit: sztárok, akik valaha egy pár voltak

Emlékszik még rá, hogy ezek a sztárok sok-sok éve mennyire szerették egymást? Ám a szerelem véget ért és barátsággá szelídült.

DOBÓ KATA ÉS BOCHKOR GÁBOR: Amerikában akart ismertté válni

A rádiós élete egyik legnagyobb szerelmének tartja a színésznőt, aki azért szakított vele, mert hollywoodi karrierre vágyott. Gábort hidegzuhanyként érte Kata döntése, hosszú ideig nem tudta kiheverni a hiányát. A vörös hajú szépség később Andy Vajna filmproducer párja lett, és az Egyesült Államokba költözött. Az amerikai karrier nem jött be, ezért néhány év múlva hazatért. Az idő begyógyította a sebeket, Gáborral baráti viszonyt sikerült kialakítania, többször is nyaraltak együtt családostól.

GRYLLUS DORKA ÉS GESZTI PÉTER: Kifogott rajtuk a távolság

A színésznő 2001-ben mondta ki a boldogító igent Geszti Péternek. A házasság papíron öt évig létezett, de valójában már előbb véget ért. Ennek két oka volt. Dorka akkoriban gyakran utazott Németországba, az ottani karrierjére koncentrált, a távházasságuk alatt pedig Geszti Péterről egy olyan lesifotó készült, amin Gregor Bernadettel csókolózik. A szöveggyáros traumaként élte meg a válását, de a jó viszony megmaradt Dorkával.

KISS RAMÓNA ÉS MAJKA: Szexuálisan nagyon vonzódtak egymáshoz

Az ózdi rapper úgy emlékszik vissza, hogy egy RTL Klubos rendezvényen mutatták be neki Ramónát, ezután sokáig sms-eztek, majd találkozgattak, de szerelem csak később lett köztük.

– Egy hónap telt el, mire úgy éreztem, szerelmes vagyok belé. Minden pillanatot vele akartam tölteni, őrülten féltékeny voltam rá. A kapcsolatunkban a szexuális vonzalom nagyon erős volt.

Majka egyszer meg is kérte Rami kezét, de mindketten túl fiatalok voltak ahhoz, hogy az eljegyzésből esküvő legyen. A színésznő a kapcsolatuk vége felé beleszeretett az Újpest focistájába, Tóth Norbertbe, Majkának pedig utána fél év kellett, mire lelkileg felállt a padlóról.

JORDÁN ADÉL ÉS FENYŐ IVÁN: Nagy pofon volt a szakítás

A pár három évig volt együtt, amikor Adél váratlanul szakított Fenyő Ivánnal. A színésznek rosszulesett szerelme döntése, mert nem beszélték ki a kapcsolatukat.

– Nem én mondtam, hogy hagyjuk abba, hanem ő. Nem tudom, hogy ki miatt lett vége: semmi nem lett megbeszélve, lezárva, rendezve, tisztázva. Életem legnehezebb időszaka, legnagyobb traumája és krízise, legnagyobb pofonja volt ez a szakítás – nyilatkozta Fenyő Iván később egy ­tévéműsorban.

OROSZLÁN SZONJA ÉS KÁSÁS TAMÁS: Azonnal vibrált közöttük a levegő

A színésznő és a vízilabdás egy partin látta meg először egymást. Azonnal vibrált a levegő köztük, Szonja pedig megérezte, lesz folytatása. Így is történt: randizni kezdtek, és két évig együtt éltek. A szakítás után az olimpikon így nyilatkozott a kapcsolatukról:

– Biztos, nem könnyű együtt élni egy élsportolóval. Nem tudtam türelmes maradni, és hamarosan kijött rajtam a fásultságom, ezért is lett vége.

GREGOR BERNADETT ÉS MAGYAR ATTILA: Hirtelen jött fellángolás

Senki nem értette ezt a románcot. A Mágnás Miska próbáján jöttek össze, miközben mindketten kapcsolatban éltek. A reklámokból Nyuszómuszóként ismert színész feleségét, Mónikát cserélte le Bernadettre, a színésznő pedig Somogyi István felesége volt akkoriban. A színésznő bevallotta, hogy őrülten szerelmes lett Attilába, és azzal védekezett, ha valaki beleszeret egy nős férfiba, az sosem szándékos. Azzal is tisztában volt, hogy a boldogságuknak voltak szenvedő alanyai. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy alig fél évet élt meg a kapcsolatuk, ami leginkább hirtelen fellángolásnak tudható be.

KAPÓCS ZSÓKA ÉS KAMARÁS IVÁN: A brillköves gyűrű sem segített

A színész annyira komolyan gondolta a kapcsolatukat, hogy egy értékes brillköves gyűrűvel kérte meg az egykori szépségkirálynő kezét. Amíg együtt voltak, Zsóka színésznői karrierje is beindult, a szerelem tehát a munkában is gyümölcsöző volt. Öt évet töltöttek együtt. Úgy tudni, hogy először Zsóka részéről hűlt ki az érzelem, Iván pedig nem sokkal ezután az Egyesült Államokba ment felejteni és karriert építeni.

NÁDAI ANIKÓ ÉS AURÉLIO: Kisgyerekkel ugrott a kapcsolatba

Csupán pár hónapig jártak együtt, de már ez is mindenkit meglepett, hiszen Anikónak akkor már volt egy kisfia. A románcuk egyébként úgy kezdődött, hogy Aurélio volt az Anikó-show hangulatfelelőse, és a forgatások szünetében egyre többet beszélgettek. Mindketten bajai­ak lévén, közel kerültek egymáshoz. Az együtt töltött idő azonban nemhogy erősítette volna a kapcsolatot, hanem szétforgácsolta. A korábban posztolt közös képeiket pedig már el is tüntették a közösségi oldalaikról, mintha semmissé akarnák tenni a múltat.

Kiemelt kép: Centrál Média archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete