Címlapsztori Sztár

Krausz Gábor és Mikes Anna: három gyermeket terveznek

Egy éve szerettek egymásba, a kapcsolatuk kibontakozását az egész ország követhette. Az együtt töltött idő alatt olyan élményeket éltek át, hogy már nincs helye meglepetéseknek, ismerik a másik minden rezdülését.

Az Ázsia Expresszben is bebizonyosodott, hogy tűzön-vízen kiállnak egymásért. „Rövid idő alatt rengeteg időt töltöttünk együtt, így már minden jellemvonásunk felszínre került. Egymásnak élünk, nem az számít, hogy mások mit látnak belőlünk. A kapcsolatunk intenzív, úgy indultunk el Ázsiá­ba, hogy jól ismerjük a másik személyiségét, így nem értek minket váratlan dolgok” – mondja Krausz Gábor.

Ebben a korban már komolyan terveznek

A táncművész három gyermekre vágyik, Gábor pedig szeretne mindent megtenni, hogy boldoggá tegye szerelmét. „Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában – meséli Anna. – Idén nem szerepelek a Dancing…-ben, helyette új életszakaszba lépek, amit izgalmasnak találok. Sokaknál hamarabb jön el ez az időszak, de én élsportoló voltam, majd folyamatosan dolgoztam, és a táncos tévéműsor is hosszú ideig része volt az életemnek. Mostanra jutottam el odáig, hogy hétköznapi életet élhetek, amit próbálok kiélvezni. Vezetem a tánciskolámat, de közben van időm találkozni a szeretteimmel” – meséli Anna.

Gábor a hamarosan induló Séfek séfe főzőműsor legújabb évadában is látható lesz. Sokat dolgozik, egy osztrák és két magyarországi szálloda éttermét vezeti. „Mindkettőnknek megvan a saját szakmája, amit szeretünk, és nem feltétlenül a televíziós szereplésekből élünk. Annával természetesen gondolkodunk a jövőn, és gyakran beszélgetünk róla. Ilyen korban az ember már komolyan kalkulál, és nem azért megy bele egy kapcsolatba, mert nincs jobb. Kiegyensúlyozott felnőttként tervezzük a közös életünket” – teszi hozzá sokatmondóan Krausz Gábor.

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Trenka Attila, Tv2, privát